Elvis-nazaten laten zich opmerken

Nieuws

Elvis-nazaten laten zich opmerken

In St. Tropez werd er zowel op twee- als op driesterrenniveau gesprongen. In de GP3* eindigde Manchester van ’t Paradijs (v. Elvis Ter Putte) tweede onder Sadri Fegaier. Giavanna Rinaldi en Private Dancer van ’t Meulenhof (v. Gemini xx) werden tiende. Diezelfde Giavanna Rinaldi won vervolgens de GP2* met HH N-Joy (ex-N-Joy van ’t Hellewater, v. Elvis Ter Putte). Alexa Ferrer en Naiade d’Elsendam (v. Nabab de Rêve) finishten als vijfde. Verder noteerden we nog een vijfde plek voor Nicolas Delmotte en Kalippo van de Wolfsakker (v. Denzel van ’t Meulenhof) in een 1.40m-rubriek.

Hamburg

De GP5* van Hamburg leverde een zesde plek op voor Victoria Gulliksen en Mistral van de Vogelzang (v. Elvis Ter Putte). Karel Cox werd tweede over 1.55m met Viva La Vida Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Cabourg

Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) snelden naar de tweede plek in de GP3* van Cabourg. Eerder pakten ze ook al het vijfde prijzengeld in een 1.45m-rubriek. Voor Skye Morssinkhof en Oui Da d’Emma (v. Scendro) was er een vijfde plaats in een 1.40m-proef.

Montefalco

In het Italiaanse Montefalco waren David Simpson en Pjotr van de Kruishoeve (v. Bamako de Muze) in goeden doen. Ze wonnen een proef over 1.50m en werden tiende in de GP4*. Ismael Garcia Roque en Brazilia DK (v. By Cera d’Ick) pakten twee tweede plaats in 1.45m-rubrieken.

Drammen

Goede resultaten ook in de GP van Drammen. Pål Flam werd tweede met Omonza D C (v. Elvis Ter Putte). Johan-Sebastian Gulliksen en Lolita ES (v. Mosito van het Hellehof) sloten aan op de vierde plaats.

In de rubrieken voor jeugdruiters greep Anna Hästbacka de tweede plaats over 1.45m met Ici Molga D (v. Denzel van ’t Meulenhof). Aida Hämäläinen en Prada de la Linière (v. Fantomas de Muze) werden tiende in de GP voor Junioren (1.40m).

Lummen

Pieter Devos en Primo DV (v. Vigo d’Arsouilles) wonnen een 1.40m-rubriek in Lummen. Er waren ook meerdere hoge klasseringen voor Nick Vrins op Qoreen van ’t Ruytershof (v. Mosito van het Hellehof). Koen en Lector vd Bisschop snelden ook nog naar een derde plek op dezelfde hoogte.

Overige

In de GP3* van Lexington grepen Ashley Vogel en Namaste van het Eyckeveld (v. Elvis Ter Putte) de zesde plaats. Jos Verlooy (Nixon van ’t Meulenhof, v. Denzel van ’t Meulenhof) en Lucas Porter (Vigakata, v. Vigo d’Arsouilles) werden vierde en vijfde in een 1.50m-proef op het CSI3* in Eindhoven. De GP2* in Kronenberg leverde een negende plaats op voor Oliver Lazarus en Popeye vd Bisschop (v. Lector vd Bisschop). Andrea Herck was goed voor de derde plaats in het 1.50m op het CSI3* in het Hongaarse Szilvásvárad met Kalvarie van de Zelm (v. Nabab de Rêve). In de GP1* van Ponte de Lima werd Valentine Petit-Jean vierde op Patchouli de Muze Z (v. Ponsee V). Op het jeugdconcours in München-Riem tot slot, waren er enkele ereplaatsen voor Laeticia Gass en Guardiola-N (v. Vigo d’Arsouilles).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top