El Torreo domineert in Geesteren

Nieuws

El Torreo domineert in Geesteren

Op het CSI4* in het Nederlandse Geesteren toonden Bernardo Alves en El Torreo de Muze hun grootse vorm. Ze wonnen de GP-kwalificatie op vrijdag en sprongen naar de derde plaats in de GP op zondag. In die kwalificatie eindigde Gerben Morsink als tweede met Navarone Z (v. Nabab de Rêve). Bas Moerings en Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) sprongen naar de derde plek. Deze laatste combinatie werd ook nog achtste in de GP.

Opglabbeek

In het Sentower Park sprongen twee zonen van Bamako de Muze zich in de kijker. Kasanova de la Pomme en Koen Vereecke waren goed voor de zevende plaats in de GP. Pascale Haep reed Iashin Sitte naar een podiumplaats in de GP en een vijfde stek in de kwalificatie. Verder realiseerde Koen nog een aantal foutloze rondes met Istina Esqui (v. I’m Special de Muze), Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) en uiteraard ook met Quickly v/d Kruishoeve.

Cannes

Op de GCT/GCL in Cannes grepen Philippe Rozier en Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) de tweede plek in een 1.55m-proef en een vijfde plek over 1.45m. Ook Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) toonde zich met twee keer een tweede plaats op hoogte 1.45m respectievelijk 1.50m onder Gilles Thomas.

Bratislava

Met een dubbele nulronde leverden Bryan Balsiger en Scarlina de Tiji (v. Scendro) een belangrijke bijdrage aan de vierde plaats van het Zwitserse team in de Nations Cup van het CSIO3* in Bratislava. De GP was een kolfje naar de hand van Alessandra Reich op Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof). Zij haalden het voor Balsiger en Scarlina.

Calgary

Ook op Spruce Meadows is het vijfsterrencircuit van start gegaan. Het leverde afgelopen week een derde plaats op in de GP5* voor Lillie Keenan en Fasther (v. Vigo d’Arsouilles). In de tweesterrencompetitie liet Santiago Lambre een vierde plaats noteren in een 1.45m-rubriek op Nono vd Withoeve (v. Elvis Ter Putte).

Overige

Bernoit Cernin en Dynamite du Miral (v. Nabab de Rêve) eindigden zevende in de GP3* in Lons Le Saunier. Winst was er voor Manuel Gonzalez Dufrane en Martialis (v. Nabab de Rêve) in de GP2* van Puebla (Mexico). In Sancourt was de zege in de GP2* voor Dylan Ringot op ZZ Top (v. I’m Special de Muze). Benjamin Hedin en Funky Boy des Rêves (v. Vigo d’Arsouilles) sloten aan op plek zeven. In Williamsburg leverde Francesca Bolfo een prima prestatie door derde te eindigden in de GP2* met Jadalco (ex-Jadalco van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve). In het Duitse Balve tot slot, sprong Holger Hetzel naar de zevende plaats in de GP2* op Helwell du Chabus (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top