Derbywinst voor jonge Bamako-zoon

Nieuws

Derbywinst voor jonge Bamako-zoon

Pjotr van de Kruishoeve, een amper achtjarige zoon van Bamako de Muze uit dezelfde moederlijn als Quickly v/d Kruishoeve, heeft de derby gewonnen op het CSI4* in Hickstead over 1.60m. Eerder werd hij met David Simpson in het zadel ook al tweede in een 1.50m-rubriek.

Lier

Eduardo Pereira de Menezes sprong naar de derde plek in een rankingproef in het Azelhof met H5 Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme). In een rubriek 1.40m ging de winst naar Evan Coluccio met Owen van den Blauwaert (v. Fantomas de Muze). In diezelfde proef eindigde Christophe Vanderhasselt derde op Opportunity Vitseroel (v. Elvis Ter Putte).

Rotterdam

Een vijfde plaats was het resultaat voor Sanne Thijssen en Hi There (v. Nabab de Rêve) in de GP5* van Rotterdam. Victoria Gulliksen en Mistral van de Vogelzang (v. Elvis Ter Putte) eindigden als achtste. In de tweesterrenrubrieken greep Evelyne Putters plaats drie met Nabeau van het Migroveld Z (v. Nabab de Rêve).

St. Tropez

Emiliano Liberati en Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles) werden zevende in de GP2* van St. Tropez. Voor Orphy van de Kruishoeve (v. Elvis Ter Putte) en Louise Ameeuw noteerden we een tweede plaats in een 1.40m-proef.

Parijs

Op de GCT/GCL in Parijs snelde Penelope Leprevost naar de derde plaats in de GP met Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles). Eerder eindigden ze ook al vierde in een proef 1.55m. Jessica Springsteen en Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) eindigden vijfde in de GP.

Williamsburg

Het CSI3* in het Amerikaanse Williamsburg leverde een vierde plek op voor Alison Robitaille en Jikke-Cara (v. Denzel van ’t Meulenhof) in een 1.45m-rubriek. Hallie Grimes werd op haar beurt vijfde in een andere proef 1.45m met Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve).

Roeser

Rik Hemeryck en Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) zorgden voor een mooi resultaat in een 1.50m-rubriek in Roeser. Ze eindigden vijfde. In een Tabel C-rubriek over 1.40m snelde Alexis Goulet naar de vijfde plaats met Nikias Ligie V.V. (v. I’m Special de Muze).

Overige

In het Italiaanse Narni won Massimo Pacciani de GP2* met Olympic Music (v. Nabab de Rêve). In de wereldbekermanche van het CSI2* in Olomouc (Tsjechië) noteerden we een negende plaats door Dominika Gaalova en London Times PS (v. Nabab de Rêve). Hansueli Sprunger en Peanuts Horta (v. Kasanova de la Pomme) zorgden voor een vierde plaats in een 1.40m-rubriek in Gorla Minore. In het Poolse Swinoujscie tot slot, eindigde Miamaja Lundblad vierde in het 1.40m op Beyond Limits (v. Bamako de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top