De telgen met T

Nieuws

De telgen met T

Traag maar gestaag bewijst onze vijfjarige T-jaargang hun uitzonderlijke klasse. Yarno Geeroms had True Colors de la Linière en Tellini van ‘t Ruytershof geweldig aan het springen in de Lannoo Belgian Stallion Competition met twee foutloze rondes tot gevolg. Nick Vrins en Tartufo de Muze imponeerden eveneens met een derde nulrondje op rij.

Ook bij de vierjarigen deden onze hengsten het goed. Ultra Flip de Muze was foutloos met Karline, net als Umbello de Muze met Yarno en Kept Secret de l’Amitié met Jordy Oostvogels.

Vejer de la Frontera

Knalprestatie van Andres Vereecke en Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) in de GP4* van Vejer de la Frontera. Het leverde hen een zesde plaats op. Jos Verlooy stond op acht met Origi (v. Vigo d’Arsouilles) en Dries Dekkers op negen met Pommery van het IJzeren Lindehof (v. Kasanova de la Pomme). De Medium Tour GP leverde een negende plaats op voor Odile Gierech en Hurricane DB (v. Elvis Ter Putte).

BP Limitless (v. Elvis Ter Putte) en Niamh McEvoy pakten plaats drie in een rubriek 1.45m. Op niveau 1.40m waren er ereplaatsen voor Enno Klaphake op NC Verso Red Wine (v. Vigo d’Arsouilles) en Carlos Borho Giron op Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte).

Göteborg

Lars Kersten en Funky Fred vh Marienshof Z (v. Fantomas de Muze) werden fraai vijfde in de GP5* van Göteborg. In een 1.45m-proef piloteerde Willem Greve zijn Minute Man (ex-O’Neill van ’t Eigenlo, v. Vigo d’Arsouilles) naar de vijfde plaats.

Oliva

In de GP3* van Oliva greep Jonathan Chabrol de zesde plek in het zadel van Fashion Victim DK (v. By Cera d’Ick). In een 1.40m-rubriek greep Noora Von Bülow plek drie met Interstar B (v. I’m Special de Muze), vlak voor Jérôme Guery met Jyrado vh Bovenhoekshof (v. By Cera d’Ick). Nobel van de Vrombautshoeve Z (v. Nabab de Rêve) werd tweede in de GP1* onder Ludo Philippaerts. Megane Moissonnier en Qoup de Coeur de Muze (v. Mosito van het Hellehof) werden achtste. Verder was er nog winst voor Nicolas Delmotte en Kalippo van de Wolfsakker (v. Denzel van ’t Meulenhof) over 1.40m.

Kronenberg

Het CSI2* in De Peelbergen leverde ereplaatsen op voor Bruno Martins Costa met Otello de Kalvarie (v. Gemini xx) en Seppe Wouters met Qoffiekoek de Muze (v. Mosito van het Hellehof), telkens in een 1.40m-proef.

Overige

Plaats negen was het resultaat voor Julia Jaglarz en Groenaannemer vd Lentamel (v. Nabab de Rêve) in de GP van Krakow. Brin d’Or de Haute Melen Z (v. Bamako de Muze) en Sharn Wordley werden zevende in de GP3* van Ocala. Iets verderop, in Wellington, greep Juan Manuel Gallego plaats vier in de GP2* met Niagara d’Ive Z (v. Nabab de Rêve). Yoann Le Vot werd derde in de GP2* van Royan met Funny Girl DK (v. By Cera d’Ick). In Busto Arsizio was er een zevende plek voor Paolo Adamo Zuvadelli en SM Moses CH (v. Mosito van het Hellehof). Christophe Vanderhasselt tot slot, tekende voor een derde plaats in een 1.40m-rubriek in Gent met Opportunity Vitseroel (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top