De Muze onder de Spaanse zon

Nieuws

De Muze onder de Spaanse zon

Quickly v/d Kruishoeve bevestigde zijn kunnen in de proeven voor zevenjarigen in Oliva onder Koen Vereecke met de voorbije weken weer heel wat topklasseringen. Karline verzorgde dan weer de trainingsrondjes voor onder meer Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles), Andy Pur VDM Z (v. Aktion Pur Z), Istina Esqui (v. I’m Special de Muze) en Roxana van HD (v. Taran de la Pomme).

Abu Dhabi

In de GP5* van Abu Dhabi was er een tiende plaats voor Ioli Mytilineou op Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte). Dit duo scoorde ook een vijfde plaats in een proef 1.50m.

Het CSI2* leverde een tweede plaats op voor de zevenjarige Pjotr van de Kruishoeve (v. Bamako de Muze) in een 1.40m-rubriek. Voor Sara Hussein Saleh Al Armouti en Gladiator-P (v. Nabab de Rêve) was er een vierde plaats op dezelfde hoogte.

Oliva

Voor Jérôme Guery was er een achtste plek in de GP3* van Oliva met Nestor de Mariposa (v. Elvis Ter Putte). Pilar Lucrecia Cordon en Missouri van ’t Ruytershof (v. Bamako de Muze) eindigden derde in een 1.40m-proef.

In de eenstercompetitie sprong Lorenzo De Luca naar de tweede plaats in de GP met Presence Bleue VDM (v. Vigo d’Arsouilles). In diezelfde proef sprong Gudrun Patteet naar plek vier op Naturele van het Reigershof (v. I’m Special de Muze) en Koen Vereecke naar plek vijf op Pia van de Nieuwburghoeve (v. Vigo d’Arsouilles). Voor Melanie Lemoine Jondet en Parco van de Vennen was er een vierde plaats in een rubriek 1.40m.

Vejer de la Frontera

Ook in Vejer de la Frontera is de eerste voorjaarstour intussen afgetrapt. Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) vervulde daar een hoofdrol onder Martin Fuchs. Ze eindigden vierde in de GP2* en versierden ook nog een zege en een vijfde plaats in twee rubrieken 1.40m. In de GP2* was er ook nog een negende plek voor I’m Special The One AK (v. I’m Special de Muze) onder William Walker.

Overige

El Conde (v. Filou de Muze) en Nayel Nassar grepen de achtste stek in de GP3* van Wellington. In Leipzig won Julien Epaillard een proef 1.45m met Chana de Valeme (v. Nabab de Rêve). Jules Van Roosbroeck zorgde voor een achtste plaats in de GP2* op Nanta (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top