Call Me op twee in Bonheiden

Nieuws

Call Me op twee in Bonheiden

Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) sprong met Andres Vereecke naar de tweede plaats in de GP2* van Bonheiden. Tristan Guisson en No Limit vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve) stonden op plek 10. Over 1.40m waren er twee dichte ereplaatsen voor Dimme d’Haese met Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte).

St. Tropez

In de GP4* van St. Tropez eindigden Kevin Staut en Vida Loca Z (v. Vigo d’Arsouilles) op plaats zeven. Pieter Devos en Primo DV (v. Vigo d’Arsouilles) versierden een derde plaats over 1.50m. Voor Jérôme Guery was er een vierde plek op hetzelfde niveau met Great Britain V (v. Nabab de Rêve). In een rubriek 1.45m werd Nicolas Layec derde met Fee de Caryan (v. Vigo d’Arsouilles). Ook Nicolas Delmotte tekende voor twee fraaie ereplaatsen in het zadel van Kalippo van de Wolfsakker (v. Denzel van ’t Meulenhof). In de tweesterrencompetitie pakte Petronella Andersson de tweede plaats op niveau 1.45m met Olympke van ’t Merelsnest (v. Vigo d’Arsouilles).

Coapexpan

Op het CSI5* in Coapexpan snelde Sergio Alvarez Moya naar de derde plaats in een 1.50m-proef en een vierde plaats in een 1.45m-proef met Brazilia DK Z (v. By Cera d’Ick).

Rabat

Olga van de Kruishoeve (v. El Torreo de Muze) en Simon Delestre werden tweede in een 1.45m-rubriek in het Marokkaanse Rabat. Voor Foxpit Grim (v. Vigo d’Arsouilles, Antoine Ermann) was er een derde plek over 1.45m. PSG Invictus (v. I’m Special de Muze) greep de derde plaats over 1.40m met Bryan Balsiger.

Overige

In Lexington werd Namamia (v. Fantomas de Muze) derde onder Delaney Flynn in een 1.50m-rubriek. In verscheidene 2* GP’s waren er topklasseringen voor Bas Moerings op Kivinia (v. I’m Special de Muze, Valkenswaard), Beat Mändli op Kay Grey (v. Vigo d’Arsouilles, Greenwich), Elena Haas op Ogue BT Special (v. I’m Special de Muze, Greenwich) en Brice Grugeon op Do It de Clamens (v. Malito de Rêve, Barbaste).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top