Terugblik op Jumping Mechelen

Nieuws

Terugblik op Jumping Mechelen

Vooreerst onze allerbeste wensen aan iedereen voor het nieuwe jaar. De grote internationale concoursen liggen nog stil tot circa half januari, maar gelukkig hebben we nog een terugblik op Jumping Mechelen in de schuif liggen.

Het was een knaleditie met onze negenjarige hengst Obama de la Linière (Marius Claudius uit de merrie Eefke van het Zoggehof). De halfbroer van True Colors de la Linière (v. Darco) won de Sires of the World en werd tweede in het 1.45m op de slotdag, telkens onder Thibault Philippaerts. Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Jos Verlooy werden vijfde in de Sires.

Ook Kasanova de la Pomme liet zich opmerken met een klassering in een 1.45m-rubriek, een 1.50m-rubriek en als klap op de vuurpijl een tiende plaats in de lastige wereldbeker. In het zadel van Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) pakte Koen ook nog een ereplaats in een 1.45m-proef. Victoria Gulliksen en Mistral van de Vogelzang (v. Elvis Ter Putte) werden negende in de wereldbeker. In de GP noteerden we een achtste plaats voor Robert Murphy op Hulde G (v. Vigo d’Arsouilles). Olivier Philippaerts en Le Blue Diamond van 't Ruytershof (v. Plot Blue) grepen de derde plaats in de Masters.

In de GP2* realiseerden Andres Vereecke en Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) de snelste tijd in de barrage. Vier strafpunten deden hen uiteindelijk op plaats zes belanden. Vincent Lambrecht piloteerde S&L Petruska vd Bisschop (v. Denzel van ’t Meulenhof) naar de vijfde plaats in een 1.45m-proef.

In de jeugdrubrieken pakten Aurelia Guisson en No Limit Vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve) de derde plaats in de GP voor Junioren. No Limit is de halfbroer van onze veelbelovende jonge hengst Tellini van ’t Ruytershof. Kyle Cuypers en Quadro van ’t Buxushof (v. Elvis Ter Putte) werden nog tweede in een rubriek 1.40m.

Uitsmijter

Vlak voor Kerstmis snelde Pommery van het IJzeren Lindehof (v. Kasanova de la Pomme) naar de tiende plaats in de GP2* van Deurne onder Dries Dekkers. Op datzelfde concours won Sabrina van Rijswijk een 1.40m-proef met Mowgli van Polderzicht (v. Mosito van het Hellehof).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top