Quickly blijft imponeren

Nieuws

Quickly blijft imponeren

In de rubrieken voor zesjarigen in Oliva, heeft onze jonge troef Quickly v/d Kruishoeve zijn immens potentieel nogmaals in de verf gezet. Onder Koen Vereecke sprong hij twee keer dubbel nul, wat resulteerde in twee derde plaatsen.

Ook Lector vd Bisschop blijft de goede prestaties opstapelen. Zo werd hij zevende in de GP3* en vijfde in een rankingproef. Onze negenjarige hengst New Star Quality was goed voor een derde plaats in het 1.40m. Koen Vereecke zat in het zadel van beide hengsten.

Esteluna CL (v. Elvis Ter Putte) pakte een tweede plaats in het 1.40m onder Karel Cox. In de GP1* sprong Tobias Meyer naar de vijfde plek met Nairobi de Muze (v. Elvis Ter Putte). Alberto Zorzi en Noblesse vd Mespel Z (v. Nabab de Rêve) stonden op acht. Voor Nairobi de Muze was er eveneens een derde plaats in een rubriek 1.40m. In diezelfde proef eindigden Romy Herzig en Chamonix de Rêve (v. Nabab de Rêve) op vijf. Carlos Borho Giron en Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte) waren eveneens goed voor een derde plaats over 1.40m.

Vilamoura

Over naar Vilamoura, waar Piergorgio Bucci en Naiade d’Elsendam naar de vijfde plaats sprongen in de GP3*. Lanzarote de Muze (v. Clinton) liet zich opmerken onder het zadel van Francisco Rocha. Het duo was goed voor een vierde en vijfde plaats in twee rubrieken 1.45m.

Vejer de la Frontera

In Vejer de la Frontera tot slot, noteerden we een tweede plaats voor de achtjarige Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) in het 1.40m. Viper Z is een van de toekomsttroeven van Martin Fuchs.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top