Lector meteen op zes in Oliva

Nieuws

Lector meteen op zes in Oliva

Onze hengst Lector vd Bisschop is het jaar goed gestart met Koen Vereecke in Oliva. In een proef 1.45m eindigden ze knap zesde. Ook Quickly v/d Kruishoeve blijft zijn goede prestaties van vorig jaar herhalen. In de proeven voor zesjarigen werd hij eerste, tweede en vijfde.

Wellington

In Wellington sprong Sergio Alvarez Moya naar plaats zes in de GP3* met Malibu de Muze (v. Nabab de Rêve). In de GPU25 was er een vierde stek voor Elli Yeager op Iceman de Muze (v. Erco van ’t Roosakker). Voor Holliewood (v. Nabab de Rêve) en Shane Sweetnam was er een tweede plaats in het 1.50m.

Oliva

Op het CSI3* in Oliva leverde Olivier Philippaerts een prima prestatie met Innocent van ’t Hulgenrode Z (v. I’m Special de Muze). Ze eindigden vijfde in een proef 1.40m. In de eenstercompetitie was er een tweede plek voor Aiko Paridaen met Libelle de Muze (v. Elvis Ter Putte).

Overige

In Vejer de la Frontera pakte Martin Fuchs een vijfde plaats over 1.45m op Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles). In de GP2* van Kronenberg tot slot, eindigde Sanne Thijssen tiende met Hi There (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top