Loading...
Piazza del Siena speelterrein voor Vigo-nakomeling...

Nieuws

Piazza del Siena speelterrein voor Vigo-nakomelingen

Rolex Rome

Topresultaten op de Rolex concours in Rome voor de nakomelingen van Vigo d’Arsouilles. Eerst en vooral was er de tweede plaats voor Cian O’Connor en Irenice Horta in de GP. Verder was er ook nog de vierde stek voor Ghana, halfzus van onze hengst Navajo van ’t Vianahof, in een 1.45m met Peter Moloney.

Nog in Rome werd Fer Z.G. (v. Nabab de Rêve) met Paolo Adorno derde in een rubriek 1.55m met barrage en in de Nations Cup maakte Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) deel uit van het als tweede geëindigde Ierse team, gereden door Darragh Kenny. VDL Glasgow van ’t Merelsnest (v. Nabab de Rêve) en Jur Vrieling finishten derde met Nederland, ex-aequo met het Belgische team waarin Pieter Clemens zijn opwachting maakte met Icarus (v. Querlybet Hero). Het thuisrijdende Italiaanse team strandde op plaats vijf, met in hun rangen Lorenzo De Luca op Ensor de Litrange LXIII (v. Nabab de Rêve) en Lucia Le Jeune Vizzini op onze hengst Filou de Muze.

Bonheiden

Beijing Z (v. Bamako de Muze) en Christof Deraedt verkeerden in topvorm op het CSI2* in Bonheiden. Ze werden derde in een rubriek 1.45m en zevende in de GP. Francisco Rocha en ons fokproduct Lanzarote de Muze (v. Clinton) pakten nog een vijfde plaats in een proef over 1.40m.

Bij de jonge paarden was er een glansrol voor Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze). Met Odile Gierech in het zadel werd de merrie tweede in de finale voor zevenjarigen. In diezelfde finale eindigde Kevin Caprin met Great Britain V (v. Nabab de Rêve) op de vijfde plek. In de rubrieken voor vijfjarigen imponeerde Orelia van ’t Edelweishof (v. Nabab de Rêve, Caroline De Laet) met een eerste en een derde plaats.

Reims

Nog meer Bamako de Muze in Reims met winst voor Thibeau Spits op Bellissimo Z in een proef 1.50m. Datzelfde duo eindigde ook nog zesde in de Grote Prijs. In de rubrieken voor zevenjarigen noteerden we verder nog foutloze rondes voor Capsule d’Argent (v. Elvis Ter Putte, Pelagie Falvy), Madonna Dwerse Hagen (v. Elvis Ter Putte, Patrik Spits) en Eric Lelièvre op Cheyenne de la Violle (v. Nabab de Rêve).

Bourg-en-Bresse

Ook in het Franse Bourg-en-Bresse waren de nakomelingen van Bamako de Muze aan het feest met winst voor Monalisa van ’t Paradijs in de finale voor zevenjarigen met Gudrun Patteet. Ook Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) en Julien Anquetin lieten opnieuw van zich horen met een zege en een tweede stek in twee rubrieken 1.50m.

Overige

Tot slot nog een overzicht van de andere resultaten die her en der gerealiseerd werden door nakomelingen van onze hengsten. Ibabco (v. Nabab de Rêve) won een proef 1.45m in Tryon met Santiago Lambre. Hetzelfde geldt voor Gerben Morsink op Navarone Z (v. Nabab de Rêve), maar dan in het Nederlandse Tubbergen. Naccord Melloni (v. Nabab de Rêve) maakte met Wojciech Wojcianiec deel uit van het zilveren Poolse team in de Nations Cup van het Deense Uggerhalne. Linda Heed en Jarvis van d’Abelendreef (v. Nabab de Rêve) eindigden met Zweden op vier.

In het Poolse Ciekocinko finishte Tomasz Olszewski op vier in een rubriek 1.40m met Camako S Boy JW (v. Bamako de Muze) en in het Oostenrijkse Ranshofen tot slot, vielen Nobel de Rêve II Z (v. Nabab de Rêve, Anna-Katharina Lefelmann) en Jordan (v. Nabab de Rêve, Clarissa Lyra) in positieve zin op bij de vijfjarigen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top