Opwarmertjes voor Kasanova en Lector

Nieuws

Opwarmertjes voor Kasanova en Lector

Op het CSI2* in Opglabbeek sprongen Kasanova de la Pomme en Koen afgelopen weekend naar de achtste plaats in de GP. Verder waren er ook opwarmrondjes voor Lector vd Bisschop en bleef Quickly v/d Kruishoeve het hele weekend foutloos.

Eveneens in de GP eindigde Brecht Goossens zevende met Laluna (v. Nabab de Rêve). Axel Vandoorne en Sensei Z (v. Scendro) werden negende. In een 1.45m-rubriek snelde Virginie Thonon naar de derde plaats op Pecorino de la Linière (v. Bamako de Muze). Voor Brecht Goossens en Noukie Z (v. Nabab de Rêve) was er eenzelfde resultaat in een andere proef 1.45m. Bruno Martins Costa zorgde op zijn beurt voor de vijfde plek over 1.40m met Otello de Kalvarie (v. Gemini xx).

Valence

Manchester van ’t Paradijs (v. Elvis Ter Putte) snelde naar de derde plaats in de GP3* van Valence onder Sadri Fegaier. In de verschillende 1.50m-rubrieken waren er fijne klasseringen voor Philippe Rozier op Le Coultre de Muze (v. Presley Boy), Benoit Cernin op Dynamite du Miral (v. Nabab de Rêve), Alexa Ferrer op Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve), Gudrun Patteet op Sea Coast Guinness (v. Nabab de Rêve) en Erika Lickhammer-Van Helmond op I’m a Dancer (v. Denzel van ’t Meulenhof). Dat laatste duo werd ook vierde in een 1.45m-proef. Gudrun Patteet en Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) tekenden voor een tweede plaats over 1.45m.

In de GP2* grepen Evelyne Putters en Nabeau van het Migroveld Z (v. Nabab de Rêve) een podiumplaats. De pas zevenjarige Qoachella (v. Mosito van het Hellehof) werd derde in het 1.45m onder Charlotte Leoni.

Stockholm

Peder Fredricson en Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles) toonden hun vorm op het CSI4* in Stockholm. Ze werden tweede en vierde in twee rubrieken 1.45m.

Ornago

Een derde plaats was het resultaat voor Marco Della Valle en Diamant (v. Elvis Ter Putte) in de GP2* van Ornago. Een andere nakomeling van Elvis, Elcendila PS, won een proef 1.40m met Christian Marini.

Barcelona

Felipe Coutinho Mendonca Nagata en Monseigneur (v. Nabab de Rêve) werden achtste in de GP op het CSI2* in Barcelona. Eerder stonden ze ook al vooraan in een 1.40m-rubriek.

Oliva

By Cera d’Icks eerste jaargang belooft veel goeds. Afgelopen weekend sprong de pas achtjarige Brazilia DK Z zich in de kijker met een negende plaats in de GP2* van Oliva (Ismael Garcia Roque). De GP1* werd gewonnen door Nicolas Delmotte op Kalippo van de Wolfsakker (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Overige

In Wellington (CSI4*) was er winst voor Ashley Vogel en Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) in het 1.40m. Eveneens aan de andere kant van de Atlantische Oceaan sprongen Manuel Gonzalez Dufrane en Martialis (ex-Martialis van ’t Merelsnest, v. Nabab de Rêve) naar de tweede plaats in de GP2* van Queretaro. In Thermal greep Nayel Nassar de derde plaats in een 1.45m-rubriek met El Conde (v. Filou de Muze).

Dichter bij huis werden Bas Moerings en Kivinia (v. I’m Special de Muze) zesde in de GP2* van Lichtenvoorde. In Riesenbeck was O' Vigolon Van Het Weidse Hof (v. Vigo d’Arsouilles) goed voor de derde plaats in een 1.40m-rubriek onder Amalie Hegre. Op het CSI1* in La Coruña tot slot, sprong Juan Riva Gil naar de vierde plaats in het 1.40m met Victoria d’Argent (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top