Obama aan zet

Nieuws

Obama aan zet

Op het wereldbekerconcours in Madrid greep onze amper negenjarige hengst Obama de la Linière, halfbroer van de eveneens beloftevolle True Colors de la Linière (v. Darco), een mooie vierde plek in een rankingproef onder Thibault Philippaerts.

Rouen

Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte) tekende voor een achtste plek in de GP4* van Rouen onder Romain Duguet. Robert Murphy en Hulde G (v. Vigo d’Arsouilles) snelden naar winst in een 1.45m-rubriek. Op tweesterrenniveau noteerden we een vierde plaats voor Charlotte Lebas en Donatella de la Pomme (v. Bamako de Muze) in het 1.40m.

Opglabbeek

De pas achtjarige Private Dancer van ‘t Meulenhof (v. Gemini xx) werd fraai vijfde in een rankingproef in Opglabbeek onder Giavanna Rinaldi. Voor Jack Ansems en Piccadily (v. Vigo d’Arsouilles) was er een vierde plaats over 1.45m. In de 1.40m-rubrieken was er een zege en een tweede plaats voor Noora von Bülow op Interstar B (v. I’m Special de Muze).

Ornago

In het Italiaanse Ornago snelde Scarlina de Tiji (v. Scendro) naar winst in de GP met Pius Schwizer. Eerder zegevierde dit duo ook al in een 1.45m-rankingproef. Ereplaatsen waren er over 1.40m voor Giacomo Casadei op Marbella du Chabli (v. Elvis Ter Putte), Emiliano Liberati op Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles) en opnieuw Pius Schwizer met Scarlina de Tiji.

Valence

De nafok van By Cera d’Ick springt zich steeds vaker in de kijker. In Valence staken Megane Moissonnier en Fein Lotta DK opnieuw hun neus aan het venster met een vierde plaats in het 1.45m. Gregorio Zucchini Affronti en I’m Monte Carlo Z (v. I’m Special de Muze) stonden op plek vijf.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top