Nieuwe generatie De Muze-producten toont zich

Nieuws

Nieuwe generatie De Muze-producten toont zich

De tienjarige Le Coultre de Muze (v. Presley Boy), geboren en getogen in Sint-Niklaas, lijkt op weg naar de hoogste regionen van de sport. Met Philippe Rozier werd hij afgelopen weekend vierde in de GP4* van St. Tropez. Ook een ander De Muze-product liet van zich horen. Jos Verlooy en Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte) sprongen naar de tweede plaats in het 1.40m.

Oliva

Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve) en Jérôme Guery plaatsten zich in de schijnwerpers met een vijfde plaats in de GP3* van Oliva nadat ze eerder ook al eerste en tweede werden in twee rankingproeven. In een van die rubrieken ging de zege overigens naar Wout Jan van der Schans op Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve). Marie Hecart en Nickel de la Roque (v. Elvis Ter Putte) zorgden voor twee derde plaatsen in het 1.45m. Voor Erika Lickhammer-Van Helmond was er nog een vijfde plaats in een rubriek 1.40m op I’m a Dancer (v. Denzel van ’t Meulenhof).

In het CSI1* sprong Jérôme Guery naar de derde plaats in het 1.40m en de achtste plaats in de GP op Nerio de la Haute Bruyeres (v. Elvis Ter Putte). In diezelfde GP eindigde Jackson Reed Stephenson op plek tien met Obelia vd Bisschop (v. Nabab de Rêve). Alan Thomas en de achtjarige Cadeau’s Son de Muze Z (v. Cadeau de Muze) pakten een vijfde plaats in een proef 1.40m.

Coapexpan

Martialis (ex-Martialis van ’t Merelsnest, v. Nabab de Rêve) sprong zich in de kijker in Mexico. Onder Manuel Gonzalez Dufrane plaatste hij zich twee keer als tweede in een proef 1.45m.

Overige

In Vilamoura pakte Valentine Petit-Jean een vierde plaats in een rubriek 1.40m met Patchouli de Muze Z (v. Ponsee V).  Voor Daniel Deusser en Mr. Jones (v. I’m Special de Muze) was er dan weer een zesde plaats in de GP2* van Bonheiden. Paul Estermann en Elise (v. Nabab de Rêve) tot slot, eindigden derde in een proef 1.40m in Gorla Minore.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top