Mosito meteen op drie in Vilamoura

Nieuws

Mosito meteen op drie in Vilamoura

Intussen hebben ook Mosito van het Hellehof en Bernardo Alves hun eerste internationale starts van 2023 achter de rug. In Vilamoura leverde dat meteen een derde plaats op in een rankingproef 1.45m. Met Vigo’s Flip de Muze Z (v. Vigo d’Arsouilles), moeder van onze jonge troef Toetankhamon de Muze, werd Bernardo nog tweede in een rubriek 1.40m.

Opglabbeek

In Opglabbeek (CSI4*) bouwden Koen Vereecke en Kasanova de la Pomme rustig verder richting het outdoorseizoen. Zij werden eveneens derde in het 1.45m. Jan Vermeiren en Oakley van Dorperheide (v. Elvis Ter Putte) sprongen naar plek tien in de GP. In een rubriek 1.50m ging de tweede plaats naar Julien Anquetin op Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve). Wout Jan van der Schans en Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) grepen een vierde plaats in een rubriek 1.40m. In de eenstercompetitie wonnen Karline en Lector vd Bisschop zowel het 1.15m als het 1.20m.

Oliva

In de GP3* van Oliva was er een negende plek voor Thibault Philippaerts op Obama de la Linière (v. Marius Claudius). Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) en Andres Vereecke stonden op plaats tien.

Nog in Oliva imponeerden Megane Moissonnier en de pas achtjarige Fein Lotta DK (v. By Cera d’Ick) in het 1.40m. Voor Jérôme Guery en Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte) was er een derde plaats in het 1.45m.

Vejer de la Frontera

Een zoveelste overwinning voor Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez en de pas negenjarige London Times PS (v. Nabab de Rêve) op het CSI4* in Vejer de la Frontera. Kevin Jochems en Flying Jackie (v. Nabab de Rêve) sloten aan op de derde plek in dezelfde rubriek (1.50m). Dat laatste duo werd overigens ook nog vierde in een andere proef 1.50m.

Wellington

Op het WEF stond er een CSI3* op het programma. Nicole Walker sprong er naar een tweede plaats in een proef 1.40m op Matonge of Colors (v. Elvis Ter Putte).

In de U25-competitie op het WEF sprong Lucy Matz naar plaats drie in een rubriek 1.40m op Jillz (v. Denzel van ’t Meulenhof). Carlos Hank Guerreiro stond op vier in diezelfde proef met H5 Ganesh Hero Z (v. Gemini xx) en Shannon Grubba op vijf met Nemo HH (v. Elvis Ter Putte). In de GPU25 was er een achtste plaats voor Guerreiro en H5 Ganesh Hero.

Lier

Winst was er in het 1.40m in Lier voor Jules Van Hoydonck en Elize Z (v. Elvis Ter Putte). Tom Schewe en Jyrado vh Bovenhoekshof (v. By Cera d’Ick) waren goed voor een derde plek op dezelfde hoogte. In de GP2* sprong Jules Van Roosbroeck naar de zesde plaats op Nanta (v. Elvis Ter Putte), vlak voor Jorich Spits met Miss Mathilde S.v. (v. Nabab de Rêve). Tom Schewe en Nestor de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) finishten ook nog net in de top tien.

Overige

Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) steekt zijn neus weer aan het venster na een periode van inactiviteit. In het Amerikaanse Myakka City werd hij negende in de GP2* onder Jessica Springsteen. In de GP4* van Thermal snelde Matt Archer naar plaats tien op Luigi vd Bisschop (v. Bamako de Muze). In Sharjah noteerden we een derde plek voor Sara Hussein Saleh Al Armouti en Gladiator-P (v. Nabab de Rêve) over 1.40m. Alice Laine en Emerald Sitte (v. Nabab de Rêve) tot slot, toonden hun kunnen in het Franse Royan met twee vierde plaatsen op hoogte 1.40m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top