Loading...
Kasanova op drie in Herzlake

Nieuws

Kasanova op drie in Herzlake

Koen Vereecke en Kasanova de la Pomme scoorden meteen een derde plaats in een proef 1.40m bij hun eerste optreden na een druk dekseizoen. Dat belooft voor de rest van het jaar.

Nog in Herzlake was er een zesde plaats voor Gilles Thomas in de GP op Konak (v. Nabab de Rêve). Bij de zesjarigen zorgden Pablo van de Nieuwburghoeve (v. Nabab de Rêve, Koen Vereecke) en Ippolito (v. I’m Special de Muze, Richard Gardner) voor de nulrondes. Niels Fockaert en Olympic van het Merrethof (v. Kasanova de la Pomme) deden er een foutloze omloop bovenop bij de zevenjarigen.

Bonheiden

Copain de Muze (v. Bamako de Muze) en Claire Putters snelden naar plaats negen in de GP van Bonheiden. Frédéric Bouvard eindigde vierde op Hugh Grant de Muze (v. Shindler de Muze) in een proef 1.45m. Voor Bart Jay Junior Vandecasteele en Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte) was er een derde plaats op 1.40m.

In de rubrieken voor jonge paarden kwamen de nazaten van El Torreo de Muze naar voren bij de vijfjarigen. Zowel Queen van de Warande (Pieter De Backer) als Quelmek de Muze (Bart Anthonissen) lieten zich opmerken, net als Liesje Vive (v. Vigo d’Arsouilles) met Liesje Vrolijk en Quelle Dame van de Voorde (v. Elvis Ter Putte) met Nikolas Matthijs. In de rubrieken voor zesjarigen tekenden Polonis L (v. Le Blue Diamond van ’t Ruytershof, Pieter Kenis) en Bullseye 111 Z (v. Bamako de Muze, Joe Clee) voor de meest opvallende resultaten. Bij de zevenjarigen tot slot, waren Iashin Sitte (v. Bamako de Muze, Pascale Haep), Viktor JH Z (v. Vigo d’Arsouilles, Neal Vanderwegen) en Ovito van de Looise Heide (v. Scendro, Giampiero Garofalo) elk goed voor een of meerdere nulrondes.

Kronenberg

Vigo d’Arsouilles boven in de GP van Kronenberg. Winst was er voor Denis Lynch op zijn negenjarige Visa Z. De vierde plaats ging naar Pieter Clemens op Hulde G. Kendra Claricia Brinkop en Malibu de Muze (v. Nabab de Rêve) pakten de derde plaats in een rubriek 1.40m. Ook voor de Hongaarse ruiter Virag Budai was er een prima klassering. Met de achtjarige merrie Don’t Forget Galante (v. Malito de Rêve) pakte hij een vierde stek in een proef 1.40m.

In de rubrieken voor vijf- en zesjarigen noteerden we foutloze omlopen voor Poker de Mariposa (v. Nabab de Rêve) met Kars Bonhof, Neon Spotlight Z (v. Nabab de Rêve) met Raishun Burch, Virunga H Z (v. Vigo d’Arsouilles) met Fabienne Daigneux-Lange, Hermitage de Rêve (v. Nabab de Rêve) met Patrick Döller en Pepsi van ’t Hoogstehof (v. Nabab de Rêve) met Rachel Steffen.

Narni

In het Italiaanse Narni tot slot, sprong Nicolo’ Rusello naar plaats negen in de GP met Gentleman (v. Vigo d’Arsouilles). Datzelfde duo pakte eerder ook al een tweede plaats in een proef 1.40m. In de proeven voor zesjarigen tekende Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles) voor de meest opvallende prestaties gereden door Emiliano Liberati.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top