Kasanova en Mosito groeien naar topvorm

Nieuws

Kasanova en Mosito groeien naar topvorm

Met een zevende plaats in de GP4* van Braunschweig is Kasanova de la Pomme stilaan naar zijn beste vorm aan het toegroeien. Hij lijkt klaar voor het nakende outdoorseizoen.

Ook Mosito van het Hellehof is rustig bezig met zijn opbouw richting de grote concoursen. In Vilamoura scoorde hij een vijfde klassering in een proef 1.45m onder Bernardo Alves.

Doha

In de eerste manche van de GCT/GCL van dit jaar, in Doha, toonde Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) nogmaals uit het goede hout gesneden te zijn. Onder Ioli Mytilineou werd hij vijfde in de GP5*.

Wellington

De grote ster van de afgelopen week op het WEF waren Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) en Lacey Gilbertson. Het duo werd tweede in de GP4* en vijfde in de kwalificatie over 1.50m.

Royan

Op het CSI3* in Royan sprong Sacha Beghuin zich in de kijker op Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) met een vijfde plaats in een rubriek 1.45m. Voor Alexis Gautier en Siroco de Coquerie (v. Querlybet Hero) was er een vierde plaats over dezelfde hoogte.

Vejer de la Frontera

Kendra Claricia Brinkop en Olympke van ’t Merelsnest (v. Vigo d’Arsouilles) waren goed voor een vierde plek in de GP2* van Vejer de la Frontera.

Regionaal nieuws

Op de Presentatiedagen van BWP Sint-Niklaas eindigde Ucona van het Geinsteinde (v. Vigo d’Arsouilles) als tweede bij de driejarigen. Ulrike d’O (v. Bamako de Muze) werd als tiende geklasseerd. Bij de tweejarigen noteerden we een derde plaats voor Valentino vd Coninckshoeve (v. Eames de Hus).

Op het Open Kampioenschap Vrijspringen in Aalter werd Victory Vt Hazelarenhoekje (v. Matisse de Mariposa) tiende.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top