Kasanova en Lector knallen in Rome

Nieuws

Kasanova en Lector knallen in Rome

Knalprestaties van onze hengsten Kasanova en Lector op het CSIO in Rome met Koen Vereecke. Lector won een proef en eindigde derde over 1.45m, meteen de vijfde vijfsterrenrubriek op rij met een top vijf-klassering voor Lector. Zijn halfbroer Kasanova sprong nul en vier in de landenwedstrijd en snelde naar de zesde plaats in de GP5*.

In de Nations Cup maakte Conquestador (v. Nabab de Rêve) deel uit van het Italiaanse team dat tweede werd, onder het zadel van Antonio Maria Garofalo.

Wiesbaden

Op het CSI4* in Wiesbaden toonden Bernardo Alves en Vigo’s Flip de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) hun topvorm met een zege en twee tweede plaatsen op 1.40m-1.45m. Vigo’s Flip is de moeder van onze jonge hengst Toetankhamon de Muze. In een van de 1.40m-rubrieken, werden ze tweede na Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve). In de 1.45m-proef noteerden we nog een vijfde plaats voor Willem Greve en Pretty Woman van ’t Paradijs (v. Vigo d’Arsouilles). Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles) en Pénélope Leprevost snelden naar de derde plaats in een proef 1.50m met barrage.

Vancouver-Langley

Lillie Keenan en Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) eindigden derde in de GP5* van Vancouver-Langley, onderdeel van de Major League of Showjumping. In het 1.40m waren er zeges voor Alison Robitaille met Jikke-Cara (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Ashley Vogel op Bellissimo Z (v. Bamako de Muze).

Opglabbeek

Voor Gert-Jan Bruggink en Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles) was er een derde plaats in de GP2* van Opglabbeek. Pascale Haep eindigde tweede in een 1.40m-proef op Iashin Sitte (v. Bamako de Muze).

Drammen

De GP1* in het Noorse Drammen leverde een vijfde plaats op voor Johan Sebastian Gulliksen en de pas zevenjarige Lolita ES (v. Mosito van het Hellehof). Pal Flam en Number One (v. Nabab de Rêve) pakten de derde plaats in een 1.40m-rubriek.

Overige

Op het jeugdconcours in Praag won Viktor Skutecky een proef 1.40m op Nena Chanti Z (v. Nabab de Rêve). In de GP voor junioren werd dit duo vierde. In een 1.40m-rubriek op het CSIO3* in Uggerhalne sprong Eric ten Cate naar plaats vier met Horsedeals Nada van Spieveld (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top