Jonge Fantomas-dochter wint in Lier

Nieuws

Jonge Fantomas-dochter wint in Lier

Op het CSI2* in Lier, won de zevenjarige Kegerona van Beek Z (v. Fantomas de Muze) een proef 1.40m onder het zadel van Seppe Wouters. Kim Thiry en Maxima T (v. Elvis Ter Putte) pakten de vijfde plek in het 1.45m.

Riyadh

Nebraska van ’t Vianahof (v. Elvis Ter Putte) en Nisse Lüneburg verzorgden de show op het driesterrenconcours in Riyadh. Ze eindigden vierde, zowel in de GP als in een proef 1.45m. David Will versierde een tweede plek in een proef 1.45m op Horatio (v. Nabab de Rêve).

Praag

In de marge van de GCT/GCL finale(s) in Praag, werd ook een CSI2* ingericht. Bronislav Chudyba en Vroom de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles) sprongen er naar plaats drie in de GP. Ze eindigden ook derde in een rubriek 1.45m, die gewonnen werd door Ines Joly op Elvic v/h Hoeve-Terras Z (v. Elvis Ter Putte). Ook dat laatste duo regelde nog een derde plaats, in een proef 1.40m.

Opglabbeek

Op het jeugdconcours in Opglabbeek eindigde Helena Beyers op plaats in de GPU25 met Matonge of Colors (v. Elvis Ter Putte). Mick Haunhorst en Valentina by Boris (v. Nabab de Rêve) voegden daar een tweede plaats aan toe in het 1.40m. In de competitie voor Junioren was er tweede plaats in de GP voor Noora von Bülow en Interstar B (v. I’m Special de Muze).

Vilamoura

In de landenwedstrijd op het CSI3* in Vilamoura maakte David Simpson deel uit van het Ierse team dat derde eindigde met Indian Quality Z (v. I’m Special de Muze). Pedro Veniss en Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve) werden vierde met het Braziliaanse team. Zwitserland eindigde als vijfde met Romain Duguet op Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte) in hun rangen.

Overige

Nayel Nassar en El Conde (v. Filou de Muze) waren goed voor een zesde plek in de wereldbekermanche van Las Vegas. Voor Kaitlin Campbell en Kaiser van het Lambroeck (v. Nabab de Rêve) was er een achtste plaats. In Wellington tot slot, eindigde Wilton Porter op zes met Vigakata (v. Vigo d’Arsouilles) in de GP.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top