Call Me en Kasanova in Franse topvorm

Nieuws

Call Me en Kasanova in Franse topvorm

Kasanova de la Pomme blijft de foutloze omlopen aaneenrijgen. Op het CSI3* in Valence was hij opnieuw goed voor een vierde plaats in de GP (1.55m) en een zesde plaats in de kwalificatie (1.50m) met Koen Vereecke. Ook Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) bevestigde haar goede vorm van de voorbije weken onder Andres Vereecke met een derde plaats in het 1.50m.

Ook op L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) behaalde Koen prima resultaten. Ze werden vijfde in het 1.50m en tweede in het 1.45m. Michael Duffy en Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) pakten eveneens een tweede plaats in een rubriek 1.45m. Voor Jos Verlooy en Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) noteerden we nog een derde plaats in een proef 1.50m.

In de tweesterrencompetitie was er een negende plaats in de GP voor Kendra Claricia Brinkop en Olympke van ’t Merelsnest (v. Vigo d’Arsouilles). Koen Vereecke eindigde tweede, derde en vierde in drie rubrieken 1.35m-1.40m met Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles).

Rouen

Op het viersterrenconcours in Rouen snelden Penelope Leprevost en Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles) naar plaats drie in de GP. Gilles Thomas en Feromas Van Beek Z (v. Fantomas de Muze) stonden op plek zes. Laatstgenoemde combinatie werd ook tweede op niveau 1.50m. Emma Bodier pakte een vijfde plaats in een rankingproef op Medoc de Muze (v. Bamako de Muze) en Melanie Cloarec eindigde derde in een rubriek 1.40m met Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte).

In de GP2* greep Alice Laine juist naast de zege met Emerald Sitte (v. Nabab de Rêve). Het duo eindigde als tweede.

CSI4*/CSI5*

In de GP4* van Stockholm greep Jérôme Guery de vijfde plaats met Great Britain V (v. Nabab de Rêve). Ioli Mytilineou en Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) stonden op plek zeven. Alessandra Reich en Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof) eindigden vijfde in een proef 1.45m op het wereldbekerconcours in Madrid.

Oliva

Prima resultaat voor Robinson Maupiler en Fernando van het Posthuis (v. Nabab de Rêve) in een rubriek 1.45m in Oliva. Ze eindigden vijfde. Nicola Pohl won een proef 1.45m met Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte). Joanne McGlory en Guinot du Nocciola (v. Vigo d’Arsouilles) pakten twee tweede plaatsen in de eenstercompetitie op hoogte 1.40m.

Deurne

George Whitaker en I’m Special Too DHH (v. I’m Special de Muze) verkeerden in uitstekende doen in Deurne. Ze werden vijfde in het 1.45m en derde in het 1.40m.

Overige

Op het jeugdconcours in Lichtenvoorde behaalde Alex David Gill de vijfde plaats met Pommerol de Muze (v. Emerald) in een rubriek 1.40m. In Barcelona was er een derde plek voor Brice Grugeon en Do It de Clamens (v. Malito de Rêve), eveneens in het 1.40m. Ook Joana Schildknecht en Napoleon C (v. Vigo d’Arsouilles) plaatsten zich op dezelfde hoogte, maar dan in Opglabbeek. In het Franse Chazey-sur-Ain tot slot, realiseerde Romain Ozzola de zevende plaats in de GP1* op Chamonix de Rêve (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top