Loading...
Het weekend van Elvis Ter Putte

Nieuws

Het weekend van Elvis Ter Putte

Er zijn nog steeds weinig concoursen die kunnen doorgaan gezien de virale omstandigheden, maar dat maakt de kwaliteit van de resultaten er niet minder op.

Elvis Ter Putte

Eerst en vooral gaat het uitstekend met de nafok van Elvis Ter Putte. Zijn zoon Levis de Muze, door ons gefokt uit de GP-merrie Heroïne de Muze (v. Tinka’s Boy), pakte met de Griekse amazone Ioli Mytilineou uit in Wellington. Een dubbele foutloze omloop in de GP4* (1.60m) leverde hen een vierde plaats op.

Nog in Wellington sprong Elvis’ dochter Lou Lou VLS naar de zege in een proef 1.45m met de Amerikaanse amazone Vanessa Hood. Het ging om een rubriek op nationaal niveau.

I’m Special de Muze

Ook de nakomelingen van I’m Special de Muze ontwikkelen zich uitstekend. Zijn dochter Olympia van ’t Hageland pakte een eerste en een derde plaats bij de zevenjarigen met Rene Dittmer. Bij de zesjarigen maakte een zoon van I’m Special een prima indruk. Deze Kickstart II sprong zich met Beezie Madden in de kijker. Elvanto PS (v. Elvis Ter Putte) en Jaime Azcarraga tot slot, lieten zich eveneens opmerken bij de zesjarigen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top