Halfbroer Fantomas en Lector derde in Cannes

Nieuws

Halfbroer Fantomas en Lector derde in Cannes

In de GP5* van Cannes eindigde Lord de Muze derde onder Mathieu Billot. Lord is een zoon van Nabab de Rêve uit Cordula de Laubry. Het maakt hem de halfbroer van onder meer onze hengsten Fantomas de Muze en Lector vd Bisschop. Eerder werd dit duo ook al tweede in een 1.60m-rubriek. Over 1.40m zagen we nog een ereplaats voor Jane Richard en Fouègo de la Closière (v. Nabab de Rêve).

La Baule

Pius Schwizer en Scarlina de Tiji Z (v. Scendro) snelden naar de vierde plaats in de met 500.000 euro gedoteerde GP van La Baule. Olga van de Kruishoeve (v. El Torreo de Muze) en Simon Delestre wonnen nog maar eens een internationale proef, ditmaal over 1.50m in La Baule. In diezelfde rubriek pakte Olivier Philippaerts de vierde plek op Poppemieke JW van de Moerhoeve (v. Vigo d’Arsouilles). Funky Fred vh Marienshof Z (v. Fantomas de Muze) en Lars Kersten wonnen eveneens een 1.50m-proef. Zwitserland eindigde vierde in de Nations Cup met in hun rangen Steve Guerdat op Albführen Iashin Sitte (v. Bamako de Muze). In de rubrieken 1.40m-1.45m waren er ereplaatsen voor Petronella Andersson (Ollister du Lys, v. Scendro) en Megane Moissonnier (Qoup de Coeur de Muze, v. Mosito van het Hellehof).

Calgary

Jos Verlooy en Origi (v. Vigo d’Arsouilles) werden tiende in de GP5* van Calgary. Verlooy greep ook nog de tweede plaats over 1.50m met Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof). Erynn Ballard en Libido van ’t Hofken (v. Nabab de Rêve) waren de besten in een 1.55m-rubriek.

Drammen

De GP3* in Drammen leverde een tweede plaats op voor Emilie Conter op Portobella van de Fruitkorf (v. Bamako de Muze). Pål Flam en Omonza D C (v. I’m Special de Muze) werden negende. Diezelfde ruiter werd ook derde over 1.45m met Mega Special DC (v. I’m Special de Muze).

Opglabbeek

Sacha Beghuin en Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) toonden hun vorm op het CSI3* in Opglabbeek met een derde plaats over 1.50m. In het 1.45m werd Niamh McEvoy derde in het zadel van BP Limitless (v. Elvis Ter Putte).

Williamsburg

In Williamsburg wonnen Lacey Gilbertson en Holliewood (v. Nabab de Rêve) de GP3*. Diezelfde Gilbertson piloteerde Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) naar de derde plek in een 1.45m-proef.

Roeser

Voor Hurricane DB (v. Elvis Ter Putte) en Odile Gierech was er een derde plaats in een rankingproef in het Luxemburgse Roeser. Victor Bettendorf en Viga De La Roque Z (v. Vigo d’Arsouilles) werden tweede in het 1.40m.

Sancourt

In het Franse Sancourt werden Pascal Van Laethem en Kaliopée du Saint-Chêne (v. Vigo d’Arsouilles) achtste. Dylan Ringot sloot aan op de tiende plek met Oakley Ter Wijnen (v. I’m Special de Muze). Yoann Le Vot en Funny Girl DK (v. By Cera d’Ick) werden vijfde in een rankingproef. Voor Nadja Peter Steiner en Harry KM (v. Scendro) was er een vierde plaats in een 1.40m-rubriek.

Bolesworth

Graham Babes en Monks I Am Casall (v. I’m Special de Muze) tekenden voor de vijfde stek in de GP2* van Bolesworth, nadat ze eerder al vierde werden in een rankingproef.

Overige

In Balve scoorden Stephi De Boer op Loverboy B (v. Elvis Ter Putte) en Thomas Kuck op Quelle Dame MI (v. Elvis Ter Putte) ereplaatsen op 1.40m-niveau. Tot slot sprong Vani Khosla naar de vijfde plek in een 1.45m-rubriek in Kronenberg met Nerio de la Haute Bruyères (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top