Geslaagde tweede manche Belgian Stallion Competiti...

Nieuws

Geslaagde tweede manche Belgian Stallion Competition

Het weer buiten deed een beetje guur aan, gelukkig konden de mensen zich in de hal van Bomaco verwarmen aan de uitstekende prestaties van onze jonge hengsten tijdens de Belgian Stallion Competition.

Bij de vierjarigen noteerden we foutloze rondes voor Tartufo de Muze (Nick Vrins - zie foto bovenaan dit artikel), Tellini van ’t Ruytershof (Yarno Geeroms - zie eerste foto hieronder) en True Colors de la Linière (Yarno Geeroms - zie tweede foto hieronder). In de reeks voor vijfjarige hengsten was Koen Vereecke aan zet. Hij sprong nul met Valentino Boy en Special Star de Corlato. De volgende manche vindt plaats op zaterdag 25 februari in het Sentower Park.

Bordeaux

In de wereldbekermanche van Bordeaux sprong Denis Lynch naar de zevende plek op Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve). Voor Pénelope Leprevost was er een negende plaats op Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles). In de GP5* eindigde Philippe Rozier tiende op Le Coultre de Muze (v. Presley Boy).

Opglabbeek

Sacha Beghuin en Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) grepen plaats twee in de GP2* van Opglabbeek. Erika Lickhammer-Van Helmond snelde naar een vijfde plek in een rubriek 1.45m met I’m a Dancer (v. Denzel van ’t Meulenhof). Voor Kathrin Müller en Vegas 62 (v. Vigo d’Arsouilles) was er een derde plaats in het 1.40m.

Valencia

Op niveau 1.45m was er een vijfde stek voor Bronislav Chudyba en Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles). In de GP2* piloteerde Matteo Checchi zijn Navira (v. Nabab de Rêve) naar plaats acht.

Vilamoura

Alexa Ferrer pakte de vierde plaats in de pittige GP3* van Vilamoura op Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve). Eerder in het weekend won het duo ook al een rubriek 1.45m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top