De Muze @ Lanaken

Nieuws

De Muze @ Lanaken

WK & BK

Een druk weekend voor de boeg in Lanaken op het Wereldkampioenschap. El Torreo de Muze (v. Taran de la Pomme) en Bernardo Alves treden aan in de Sires of the World. Karline De Brabander zal met L’Hermes de Muze (v. Elvis ter Putte) en Lector vd Bisschop (v. Bamako de Muze) aantreden bij de zevenjarigen. Fantomas de Muze zal dan weer zijn beste beentje voorzetten op het Belgisch Kampioenschap.

USA & Canada

Glasgow de Muze (v. Andiamo Z) liet van zich horen in het Amerikaanse Saugerties. Met Jimmy Torano sprong hij naar een derde plaats in het 1.50m en een negende plaats in de GP5*. Iets noordelijker, in Calgary, eindigden Ian Millar en Dixson (v. Vigo d’Arsouilles) tweede met het Canadese team in de Nations Cup.

Sommersted & Lier

In het Deense Sommersted trok een nieuwe naam de aandacht. De achtjarige F.Las Vegas (v. Glock’s London) eindigde zesde in de GP met de Zweedse Andrea Persson. De nafok van London lijkt steeds meer internationaal door te breken. Eveneens acht jaar oud is Fasther (v. Vigo d’Arsouilles). Met Bas Moerings sprong Fasther eveneens naar een zesde plaats, maar dan in de GP van Lier.

Foro Galico, Roma

Dieudonne de Guldenboom (v. Nabab de Rêve) en Ignace Philips hielden de Belgische eer hoog in Rome. Op het tweesterrenconcours won het duo een rubriek 1.40m. Ook in Kronenberg viel er een fijne prestatie te noteren op die hoogte. Kenia van ’t Laerhof (v. Fantomas de Muze) en Hans Van Laer sprongen naar een vijfde plaats.

Jonge paarden

Gladiator-P (v. Nabab de Rêve) was opnieuw alomtegenwoordig in de jonge paardenrubrieken in Amman. Met twee eerste en een vierde plaats deden hij en Sara Hussein Saleh Al Armouti uitermate goede zaken. Lord de Muze (v. Nabab de Rêve, Mathieu Billot) en Le Coultre de Muze (v. Presley Boy, Philippe Rozier) sprong in het oog bij de zevenjarigen in Chazey sur Ain. Nirvana de la Pomme (v. Elvis ter Putte) en Michaela Jeskova lieten zich opmerken met een tweede en twee derde plaatsen in Pezinok. In Lier ten slotte, blonken Hastha (v. Vigo d’Arsouilles) en Natil (v. Bamako de Muze) uit bij respectievelijk de zes- en vijfjarigen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top