Loading...
Chic Hin d’Hyrencourt wint Nations Cup Wellington

Nieuws

Chic Hin d’Hyrencourt wint Nations Cup Wellington

CSIO Wellington

Het Wellington Equestrian Festival had deze week een Nations Cup op het programma, die na barrage werd gewonnen door het Amerikaanse team. Beezie Madden en Chic Hin d’Hyrencourt (v. Taran de la Pomme) droegen hun steentje bij met een nulronde in de tweede omloop. Het zilver was voor het Ierse team met in hun rangen Shane Sweetnam en Kirschwasser SCF, die de bij ons gefokte Werly Chin de Muze (v. Nabab de Rêve) als moeder heeft.

Igor en Heroine

Marco Viviani en Igor de Muze (v. Tinka’s Boy) stalen de show op het CSI4* in Vejer de la Frontera. De halfbroer van Fantomas de Muze en Lector van den Bisschop eindigde vijfde in een proef 1.50m. Ook Dabelle (v. Nabab de Rêve) liet zich weer van haar beste kant zien. Met de Ier Greg Patrick Broderick behaalde ze een tweede plaats in een 1.45m-rubriek. Jérôme Guéry en Kigali vd Bisschop (v. Nabab de Rêve) voegden daar nog een tweede stek op hoogte 1.40m aan toe. In Vilamoura had Taizo Sugitani Heroine de Muze (v. Tinka’s Boy) in topvorm. In de GP werd het duo zevende.

Nabab de Rêve

Zoals gewoonlijk, waren er ook weer heel wat Nabab-nazaten die zich overal in Europa lieten opmerken. De GP op het tweesterrenconcours in Royan was een kolfje naar de hand van Patrice Delaveau en Uraeus Blanc HDC (v. Nabab de Rêve). Il Rubacuori (v. Nabab de Rêve) en Juan Carlos Garcia werden vijfde in een rubriek 1.40m in het Spaanse Carmona. Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) deed nog beter en won een proef 1.45m met Thibeau Spits. In Nice tot slot, zorgde Felipe Coutinho Mendonca Nagata met Monseigneur (v. Nabab de Rêve) voor de goede resultaten in de proeven voor zes- en zevenjarigen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top