CYCLUS JONGE PAARDEN HULSTERLO

Nieuws

CYCLUS JONGE PAARDEN HULSTERLO
In Hulsterlo startte afgelopen weekend het nieuwe Cyclusseizoen met opvallend heel wat minder deelnemers dan de voorgaande jaren. De paarden of fokproducten van Stal de Muze zijn alvast goed van start gegaan. Bij de 4-jarige paarden legden 73 van de 110 gestarte combinaties een foutloze omloop af. Onder hen vinden we : Karline De Brabander met de pas gekeurde Cadeau de Muze (Nabab x Atlanta) en Kurt de Clercq met Iron Man van 't Meulenhof (Parco x Narcotique IV).

258 paarden kwamen aan de start bij de 5-jaars waarvan er 140 foutloos waren. Bij de foutlozen behoorden : Kurt De Clercq met de goedgekeurde hengst Hos d'O (Cumano x Dollar de la Pierre)alsook met Henry de Lauzelle (Nabab x Excellentia), Honnete de Muze (Shindler x Fragance) en Horizon de Regor (Obourg x Centa). Verder ook nog Walter Lelie met Huxx de Muze (Nabab x Excellentia), Anneke Vervoort met Hocus Pocus de Muze (Tinka's Boy x Teekitiezzie) en Isabelle Hanssens met Hieperdepiep de Muze (Shindler x Boyante).

Bij de 6-jarige paarden kwamen er 61 dubbel foutloos rond. Karline De Brabander en Ponsee V (A Pikachu de Muze x Cash) behoorde tot dit groepje evenals Walter Lelie met Go Easy de Muze (Vigo x Teekitiezzie) en Gigolo de Muze (Lord Z x Cerise). Volgend weekend is er de tweede wedstrijd tellende voor de cyclus jonge paarden in Pottes.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top