Bamako-nakomelingen blijven het goed doen

Nieuws

Bamako-nakomelingen blijven het goed doen

Bamako de Muze

Steeds meer lijkt Bamako in de voetsporen van zijn vader Darco te gaan treden als absolute topvererver. Afgelopen weekend waren zijn nakomelingen weer alomtegenwoordig. In Genève deden Thibeau Spits en Bellissimo Z van zich spreken in de U25-categorie. Ze wonnen een proef 1.45m en eindigden ook nog op plaats vier in de GP. Bij de jonge paarden in Lier deed Ocean van ’t Paradijs goede zaken door een aantal foutloze omlopen met Astrid Rooms, net als Orleans de Muze met Laure Smans.

Lier

Prima rondes bij de zesjarigen voor onze hengst New Star Quality (v. Nabab de Rêve, Caroline De Laet), net als voor Nashville van ’t Meulenhof (v. Elvis Ter Putte, Stephanie Vermeulen),  Nikita van het Geinsteinde (v. Elvis Ter Putte, Wilma Charlotte Hellström), Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte, Margareth Eikner) en Nada van Spieveld (v. Elvis Ter Putte, Astrid Rooms). Bij de zevenjarigen waren er nulrondes voor Christophe Vanderhasselt (Pikap de Muze Z, v. Ponsee V), Elle Flip de Muze Z (v. Elvis Ter Putte) en Arnaud Gaublomme (Mara vd Bisschop, v. Elvis Ter Putte).

Overige

Ons fokproduct Plato de Muze Z (v. Plot Blue) blijft eveneens progressie maken. Met Arnaud Gaublomme eindigde hij met een dubbele nulronde op plaats negen in de GP van Lier. In La Coruña maakten Olivier Robert (Eros, v. Querlybet Hero) en Mikael Forsten (Nabab’s Atlanto, v. Nabab de Rêve) indruk met een derde respectievelijk vierde plaats over 1.45m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top