Loading...
CSIO***** DUBLIN (6-9/8/2009)

Nieuws

CSIO***** DUBLIN (6-9/8/2009)
België pas 7de in landenwedstrijd Dublin, maar onduidelijkheid over degradatie. Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles 4 & 8 punten.

Het Belgische team werd vrijdagavond 7de in de FEI Meydan Nations Cup in het Ierse Dublin. Pieter Devos en Utopia vd Donkhoeve, zorgden voor het beste resultaat met 4 en 0. Judy-Ann Melchior met Aktion Pur Z totaliseerde 8 en 4, Peter Postelmans met Top Gun met 12 en 8 en Philippe Lejeune met Vigo d'Arsouille normaal de sterkhouder van het team behaalde jammer genoeg ook 4 en 8 strafpunten.

Het was echter niet alleen de klassering van Dublin op zich die belangrijk was, er werd vooral uitgekeken naar het behoud in de FEI Meydan Nations Cup league of de degradatie naar de Promotional League. Italië die in Dublin met de overwinning aan de haal gingen waren al zeker van degradatie. Frankrijk pakt de titel en België en Groot-Brittannië delen de achtste plaats met 22 punten. In een persbericht zegt het FEI :"Een onduidelijkheid in verband met de degradatie van het negende geklasseerde team betekent dat deze kwestie volgende week door het FEI moet bekeken worden." Bang afwachten dus voor België.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top