Loading...
Eindklassement cyclus jonge paarden

Nieuws

Eindklassement cyclus jonge paarden
Elvis Ter Putte één van de 26 laureaten in het eindklassement van de cyclus 5-jarige paarden. Ook Elite de la Pomme, Everest de Muze, Daytona de Muze & Derly Chin de Muze bij de overwinnaars in de cyclus.

De cyclus jonge paarden zit er weer op voor 2009. Twaalf wedstrijden (manches) werden georganiseerd en enkel de 8 beste uitslagen van de eerste 10 deelnames werden in acht genomen voor de puntentoekenning van de algemene rangschikking.

Bij de 4-jarige paarden waren 11 paarden 8x foutloos en eindigden die ex-aequo 1e in het eindklassement. Onze hengsten Figo de Muze & Vagabond de la Pomme behaalden 3 foutloze omlopen op 3 deelnames.

Bij de 5-jarige paarden eindigden maar liefst 24 paarden op een gedeelde 1e plaats. Onder hen ook de dekhengst Elvis Ter Putte (V: Diamant de Semilly) die gereden werd door Karline De Brabander. Zij behaalden 8 foutloze omlopen op 8 deelnames. Ook Everest de Muze (For Pleasure x Walnut de Muze), Elite de la Pomme (Malito x Narcotique II de Muze), Equador van 't Roosakker (V: Nabab de Reve), Eureka van 't Roosakker (V: Chin Chin), E-Muze Yek (V: For Pleasure) behoorden tot de eindoverwinnaars bij de 5-jarige paarden. Onze dekhengsten Emerald van 't Ruyttershof (V: Diamant de Semilly) & Erco van 't Roosakker behaalden 6 foutloze omlopen op 7 deelnames.

Bij de 6-jarige paarden eindigden slechts 4 paarden met 8x dubbel foutloos. Onder hen vinden we 2 fokproducten van onze stal : Daytona de Muze (Cento x Walloon de Muze) & Derly Chin de Muze (For Pleasure x Werly Chin de Muze). Ook Diamantina van 't Ruyttershof, volle zus van dekhengst Emerald van 't Ruyttershof eindigde op de 1e plaats. Onze dekhengst Taran de la Pomme (V: Tolano van 't Riethof) was 3x dubbel foutloos op 8 deelnames.Foto : Elvis Ter Putte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top