Loading...
Wereldkampioenschap Jonge Paarden te Lanaken - 18-...

Nieuws

Wereldkampioenschap Jonge Paarden te Lanaken - 18-21/9/2008
Geen medaille voor Derly Chin de Muze & Diablesse de Muze op het WK jonge paarden te Lanaken.

Op het Wereldkampioenschap jonge paarden te Lanaken zijn de fokproducten van Stal de Muze er niet in geslaagd om een medaille mee naar huis te brengen. Zowel Derly Chin de Muze als Diablesse de Muze kregen 1 fout in de basisomloop in de finaleproef voor 5-jarige paarden.

Nederland werd de grote winnaar tijdens het wereldkampioenschap jonge paarden in Zangersheide, Lanaken. België presteerde niet onaardig met twee bronzen medailles. Bille Brecht pakte brons bij de vijfjarigen met Hunter's Scendix, Dontaat Brondeel pakte hetzelfde eremetaal bij de zesjarigen met Breemeersen Adorado. In de drie leeftijdscategoriën ging goud telkens naar een Nederlandse ruiter. Bij de vijfjarigen deed Marcel Willems het wel met een Belgisch paard, met namen Dame Fortuna.

Judy-Ann Melchior won na een zinderende barrage de Zangersheide Sires of the World. Onze landgenote mocht met Levisto als laatste van start en reed een rit uit het boekje. Ze verbeterde maar net de tijd van Aloïs Pollmann Schweckhorst die met Clinton H derde werd en met Chacco Blue als tweede eindigde. Grant Wilson en Wandor van de Mispelaere eindigde op een mooie 4de plaats.


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top