CYCLUS BASECLES

Nouvelles

CYCLUS BASECLES
Op de cyclus in het Waalse Basècles hebben de fokproducten van Stal de Muze het opnieuw goed gedaan.

Bij de 4-jarige paarden legden 85 van de 145 gestarte paarden een  foutloze omloop af. Onder hen vinden we Laurent Thirion met Isolde de Muze (Nabab de Reve x Barones)

Bij de 5-jarige paarden kwamen 169 van de 244 gestarte combinaties foutloos rond. Onder hen vinden we : Kurt De Clercq met Horizon de Regor (Obourg x Centa de Muze) alsook met Havanna de Muze (Nabab de Reve x Teekitiezzie de Muze)  en Honnête de Muze (Shindler x Fragance). Verder ook nog Evert Van Mele met Hijastro de Muze (Shindler x Boyante de Muze), Samuel De Pauw met Bleu de Muze (Taran de la Pomme x Begum de Muze) en Walter Lelie met Huxx de Muze (Nabab de Reve x Excellentia de Muze)

Bij de 6-jarige paarden kwamen er 61 paarden dubbel foutloos rond. Walter Lelie behoorde tot dit groepje zowel emt  Gigolo de Muze (Lord Z x Cerise de Muze) als met Go Easy de Muze (Vigo d'Arsouilles x Teekitiezzie de Muze).

De 7-jarige paarden legden een barema A met aparte barrage af waarin 27 van de 58 gestarte combinaties terug mochten komen voor de barrage. Kurt De Clercq en Funky Music (V : Vigo d'Arsouilles) waren ook hier terug foutloos wat meteen goed was voor een 5e plaats.  

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top