CYCLUS BASECLES

Neuigkeiten

CYCLUS BASECLES
Op de cyclus in het Waalse Basècles hebben de fokproducten van Stal de Muze het opnieuw goed gedaan.

Bij de 4-jarige paarden legden 85 van de 145 gestarte paarden een  foutloze omloop af. Onder hen vinden we Laurent Thirion met Isolde de Muze (Nabab de Reve x Barones)

Bij de 5-jarige paarden kwamen 169 van de 244 gestarte combinaties foutloos rond. Onder hen vinden we : Kurt De Clercq met Horizon de Regor (Obourg x Centa de Muze) alsook met Havanna de Muze (Nabab de Reve x Teekitiezzie de Muze)  en Honnête de Muze (Shindler x Fragance). Verder ook nog Evert Van Mele met Hijastro de Muze (Shindler x Boyante de Muze), Samuel De Pauw met Bleu de Muze (Taran de la Pomme x Begum de Muze) en Walter Lelie met Huxx de Muze (Nabab de Reve x Excellentia de Muze)

Bij de 6-jarige paarden kwamen er 61 paarden dubbel foutloos rond. Walter Lelie behoorde tot dit groepje zowel emt  Gigolo de Muze (Lord Z x Cerise de Muze) als met Go Easy de Muze (Vigo d'Arsouilles x Teekitiezzie de Muze).

De 7-jarige paarden legden een barema A met aparte barrage af waarin 27 van de 58 gestarte combinaties terug mochten komen voor de barrage. Kurt De Clercq en Funky Music (V : Vigo d'Arsouilles) waren ook hier terug foutloos wat meteen goed was voor een 5e plaats.  

Abonnieren Sie unseren Newsletter

Bleiben Sie immer auf dem Laufenden über unsere Neuigkeiten


Back to top