FAMILIE DE BRABANDER EN STAL HULSTERLO NODIGEN UIT

Nouvelles

FAMILIE DE BRABANDER EN STAL HULSTERLO NODIGEN UIT
Op woensdag 3 november vindt de jaarlijkse HROV clinic plaats. Joris De Brabander, de trotse eigenaar van het wereldkampioenenpaard wil dit graag vieren en daarom zal er voorafgaand aan de clinic (vanaf 18u30 tot 19u30) een receptie gehouden worden in Stal Hulsterlo.

Op woensdag 3 november vindt de jaarlijkse HROV clinic plaats. Dit is ondertussen genoegzaam bekend, zeker omwille van het feit dat Philippe Lejeune, de kersverse wereldkampioen die avond tekst en uitleg zal geven.

De overwinning in Kentucky was een moment dat nog unieker kan genoemd worden en Philippe Lejeune heeft alles te danken aan Vigo D'Arsouilles die hem naar de wereldtitel loodste. Joris De Brabander, de trotse eigenaar van het wereldkampioenenpaard wil dit graag vieren. Daarom zal er voorafgaand aan de clinic (vanaf 18u30 tot 19u30) een receptie gehouden worden in Stal Hulsterlo aangeboden door de familie De Brabander en Stal Hulsterlo zodat iedereen kan meegenieten van de overwinning en meteen van de gelegenheid kan gebruik maken om de winnaars te feliciteren.

Gratis drankjes en een hapje als smaakmaker voor de clinic die op deze manier nog extra kleur en smaak krijgt ... iedereen van harte welkom !!!

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top