Valentino Boy verovert Valkenswaard

Nieuws

Valentino Boy verovert Valkenswaard

Een van onze jonge toppers, de pas zesjarige Valentino Boy (v. Vivant), toonde zijn uitzonderlijk talent in Valkenswaard. Met Koen in het zadel was hij drie dagen op rij foutloos in de proeven voor zes- en zevenjarigen, met als kers op de taart een derde plaats in de finale (waarmee hij overigens de beste zesjarige was).

In de GCT/GCL-proeven toonden Kevin Jochems en Flying Jackie (v. Nabab de Rêve) zich met een vijfde plek in een 1.55m-rubriek en winst in een 1.45m-rubriek. Ook Hasan Senturk en Onatella van ’t Roosakker (v. Vigo d’Arsouilles) lieten zich opmerken met een derde plek over 1.45m. In de GP2* eindigden Jérôme Guery en Jyrado vh Bovenhoekshof (v. By Cera d’Ick) als tiende.

Lier

Robert Murphy en Hulde G (v. Vigo d’Arsouilles) werden tweede in de GP3* van Lier. Sacha Beghuin legde beslag op de achtste plek met Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte). Op plaats tien zagen we Odile Gierech met Hurricane DB (v. Elvis Ter Putte). In een 1.45m-proef was er winst voor David Will en Popeye de Tamise (v. Vigo d’Arsouilles). Over 1.40m waren er ereplaatsen voor Mathieu Guery met Falko Ste Hermelle (v. Vigo d’Arsouilles), Victor Bettendorf met Eagle Eye de la Roque (v. Vigo d’Arsouilles) en Petronella Andersson met Olympke van ’t Merelsnest (v. Vigo d’Arsouilles).

Chepstow

Helen Tredwell en Independence TN (v. I’m Special de Muze) werden ex-aequo eerste in een 1.45m-proef in Chepstow. Verder was er winst voor William Whitaker en Active Spirit (ex-Plathina van ‘t Ruytershof, v. Vigo d’Arsouilles), net voor Ryan Page op BP Ko Jax (v. Elvis Ter Putte).

Overige

In de GP2* van North Salem snelde João Eduardo Ferreira de Carvalho naar de vierde plaats op Quolonko van het Weidse Hof (v. Mosito van het Hellehof). Op het vijfsterrenconcours in Ottawa tot slot, pakte Nicole Walker een vierde plaats over 1.45m met Panter JVH (v. Le Blue Diamond van ’t Ruytershof).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top