VSN TROFEE VOOR ELVIS NAKOMELING IKIGAI

Nieuws

VSN TROFEE VOOR ELVIS NAKOMELING IKIGAI
Vandaag was het een spannende dag voor de BWP-er Ikigai (v. Elvis ter Putte). De hengst werd door juryleden Hans Horn en Tom Brinkman beoordeeld op zijn kwaliteiten voor de VSN-Trofee.
 
De jonge springhengst wist al snel indruk te maken op de jury en na de eerste ronde stond hij dan ook al direct op voorsprong. Hij kreeg maar liefst een negen voor zijn vermogen, terwijl er ook nog een 8,5 op zijn lijst pronkte voor onder andere de galop en algemene indruk. In totaal kreeg hij een score van 51.5 punten waarmee hij de VSN-Trofee voor het oprapen had.

De VSN-trofee wordt ieder najaar uitgereikt na een cometitie voor driejarige springpaarden, deze competitie is een vaste gelegenheid voor fokkers, handelaars en andere mensen om jong, talentvolle paarden aan het werk te zien en hun capaciteiten voor het eerst te toetsen. Ondertussen zijn we al aan de 30e editie toe. De VSN of Verenigde Sportpaardenhandel Nederland is opgericht in 1982 en telt ruim 60 geselecteerde leden, alleen vooraanstaande, internationaal georiënteerde sportpaardenhandelaren
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top