Tweede plaats voor Mosito in GP Bonheiden

Nieuws

Tweede plaats voor Mosito in GP Bonheiden

Na een wedstrijdluwe periode, raken Bernardo Alves en Mosito van het Hellehof stilaan weer op kruissnelheid. Getuige daarvan hun tweede plaats afgelopen weekend in de GP2* van Bonheiden. In het 1.40m, noteerden we nog een derde plek voor Louise Ameeuw op Orphy van de Kruishoeve (v. Elvis Ter Putte).

St. Tropez

Penelope Leprévost en Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles) eindigden tiende in de GP3* van St. Tropez. Juan Manuel Gallego pakte de vierde plaats in een 1.45m-proef met Niagara d’Ive Z (v. Nabab de Rêve). In de CSI2*-rubrieken, noteerden we een zege voor Marie Demonte en Feticheur Riverland (v. I’m Special de Muze) over 1.45m. Qoup de Coeur de Muze (v. Mosito van het Hellehof), werd zevende in deze rubriek onder het zadel van Megane Moissonnier. Marie Demonte en Flirt de Riverland (v. I’m Special de Muze) werden eveneens tweede in een proef 1.40m (CSI1*).

Samorin

Op het CSI3* in Samorin stuurde Steve Guerdat zijn nieuwe aanwinst Albführen’s Iashin Sitte (v. Bamako de Muze) naar de tweede plek in een rubriek 1.50m. Fanny Skalli en Pepita de Muze (v. Gemini xx) wonnen op hun beurt twee proeven 1.40m op het CSI1*.

Rome

Het CSI2* in Rome leverde winst op in een 1.40m-rubriek voor Felipe Coutinho Mendonca Nagata en Monseigneur (v. Nabab de Rêve). Verder waren er ereplaatsen voor Massimo Pacciani (Olympic Music, v. Nabab de Rêve), Christian Marini (Elcendila PS, v. Elvis Ter Putte) en Camilla Bosio (Hervesther, v. Elvis Ter Putte).

Overige

Jessica Mendoza en I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) snelden naar de vierde plaats in het 1.50m op het CSI5* in Williamsburg. In de EEF-finale voor landenteams ging de zege naar Oostenrijk dankzij onder meer Alessandra Reich en Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof). Oleksander Prodan en Moneymaker van ’t Meulenhof (v. Elvis Ter Putte) maakten deel uit van het Oekraïense team dat brons pakte. In de GP2* van het Franse Barbaste eindigden Bruce Grigeon en Do It de Clamens (v. Malito de Rêve) op plaats zes. Op het jeugdconcours in Opglabbeek tot slot, won Johanna Beckmann een 1.45m-rubriek voor Young Riders met Noblesse Z (v. Nabab de Rêve). Aurelia Guisson en No Limit vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve), de halfbroer van Tellini van ’t Ruytershof, werden vijfde.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top