Loading...
TWEE OPENSTAANDE VACATURES: STALHULP & RUITER/AMAZ...

Nieuws

TWEE OPENSTAANDE VACATURES: STALHULP & RUITER/AMAZONE
Wij zijn op zoek naar een stalhulp voor het dagelijkse onderhoud van ons bedrijf en een ruiter/amazone voor het dagelijkse werk van onze jonge paarden.
 
Als stalhulp staat U in voor het dagelijkse onderhoud van ons bedrijf. Een varierende (buiten)job waarbij U instaat voor verschillende taken als de paarden voederen zowel op stal als in de weides, de stallen, pistes en weiden onderhouden en een handje toesteken bij de opfok van de jonge paarden waar nodig. Enige ervaring in omgang met paarden is een pluspunt, maar dit kan worden opgevangen door een gemotiveerde aanpak.
 
Als ervaren ruiter/amazone staat U in voor het longeren, wandelen, rijden en verzorgen van enkele aan u toevertrouwde beloftevolle jonge paarden, het wisselen op de weides en de paddocks hoort daar ook bij. Een wedstrijdruiter zoeken we niet, maar motivatie en goed werk worden zeker beloond met meer vertrouwen in de toekomst.
 
Beide vacatures gaan over een voltijdse betrekking, tegen een goede verloning in een goede werksfeer waar kans bestaat op enkele dagen weekendwerk. 
 
Graag ontvangen we uw CV en motivatie op info@jorisdebrabander.be
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top