Loading...
SPRINGTOUR II LUMMEN

Nieuws

SPRINGTOUR II LUMMEN
Eén jammerlijk foutje voor Bamako de Muze met Karline De Brabander in de Spring Tour Grand Prix te Lummen, een sterk resultaat want maar zes combinaties wisten in deze proef de barage te halen. 
Julien Eppaillard met Quatrin de la Roque schreef deze grote prijs op zijn naam, voor Dries Deckers met D&j Havanna en Lorenzo De Luca met Balou de Coeur Joye.

Eveneens een goed weekend voor Fantomas de Muze met 3 foutloze omlopen in het 1.45m, de negenjarige Hos d'O liet zich dan weer opmerken met een mooie tweede plaats in het 1.30m op zondag.

De 8-jarige nakomeling van Bamako de Muze, Sea Coast B52F Z springt drie dagen in de prijzen onder het zadel van G. Patteet.
Verder vinden we in de uitslagen van de 1.40m-1.45m proeven Cadeau de Muze (v. Nabab x Atlanta) met Philippe Lejeune, Halina de Muze (v. Tinka's Boy x Cordula de Laubry) met J. V. Castro en Identity de Muze (v. Darco x Eclips de Muze) met K. Van Hoecke terug met verschillende nulrondes.

Bij de jonge paarden zien we nakomelingen van Elvis ter Putte (Lollypop Cava), Filou de Muze (Fbi Pl) en Vigo d'Arsouilles (Kalgary DV) foutloos springen bij de 5 en de 6 jarige paarden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top