Quesera de Muze wint GP Bonheiden

Nieuws

Quesera de Muze wint GP Bonheiden

Pascale Haep en de amper achtjarige Quesera de Muze (Fantomas de Muze x Chantilly de Muze, v. Bamako de Muze) hebben de GP2* van Bonheiden gewonnen afgelopen weekend.

Dinard

Op vijfsterrenniveau werd er gesprongen in Dinard. Koen was daar met Oilily en Kasanova. Oilily leverde opnieuw topresultaten af met een vijfde en een zesde plaats. Dat betekent dat Oilily in haar laatste dertien rubrieken (telkens 4* of 5*) liefst negen keer in de prijzen sprong. Met Kasanova was er een pechfout in de GP. In het CSI3* sprong Kevin Staut naar de tweede plek in de GP met Vida Loca Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Riesenbeck

Jérôme Guery sprong zich in de kijker op de GCT/GCL in Riesenbeck. In het zadel van Great Britain V (v. Nabab de Rêve) tekende hij voor de derde plaats in een 1.45m-rubriek. Giacomo Casadei en Marbella du Chabli (v. Elvis Ter Putte) werden vijfde over dezelfde hoogte.

VS

Heel wat knappe resultaten ook in de VS. Op het CSI3* in Williamsburg pakte PST de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) de tweede plek in de GP onder Francisco Goyoaga Mollet. Elena Haas en Ogue BT Special (v. I’m Special de Muze) eindigden tweede in een 1.45m-rubriek, vlak voor Karime Pérez Nunez en Felicie de Coquerie (v. Malito de Rêve). Antonio Jose Martinez Goirvi werd vijfde in de GP3* van Mill Spring met Valdes Z (v. Vigo d’Arsouilles). Abigail Mc Ardle en Olympia van het Eikenhof (v. Elvis Ter Putte) finishten als achtste. Eerder werd dit duo ook al vijfde in een proef 1.50m. In diezelfde rubriek stond Luis Pedro Biraben op plaats drie met Vasco 109 (v. Vigo d’Arsouilles). In Saugerties tekenden Jessica Mendoza en I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) voor de vijfde plek in zowel de GP3* als de kwalificatie.

Zuidwolde

Eindigen doen we in Zuidwolde, waar Marc Houtzager zesde werd in de GP met Dwivoli van de Groote Kamps Z (v. Denzel van ’t Meulenhof). Ismail Osama El Borai werd vierde in een 1.40m-proef op Incredible Z (v. I’m Special de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top