Prima resultaten op eerste internationale wedstrij...

Nieuws

Prima resultaten op eerste internationale wedstrijden van 2022

2022 is nog maar pas begonnen en de eerste resultaten zijn al binnen. In de GP2* van Exloo stond Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) op het podium. Onder Bas Moerings sprong de hengst naar de tweede plaats, nadat ze eerder al derde eindigden in een rankingproef 1.45m. Navarone Z (v. Nabab de Rêve) liet zich opmerken in het Franse Villeneuve-Loubet met winst in een rankingproef en een tweede plaats in de GP2*, gereden door Gerben Morsink.

In de GP2* van Opglabbeek maakte Hi There (v. Nabab de Rêve) een prima indruk met Sanne Thijssen. Het duo pakte de achtste plaats.

Bij de jonge paarden in Opglabbeek sprongen de nazaten van I’m Special de Muze in het oog. In de rubrieken voor 5- en 6-jarigen waren er nulrondes voor Invidia Ter Wilgen Z (Emma Rooms) en I Watch van ’t Ameldonk Z (Estee Bomere). Ook voor Thor Ter Wilgen Z (v. Taran de la Pomme, Emma Rooms), Que Passa de Regor (v. Scendro, Andres Vereecke), Quinesse DW (v. El Torreo de Muze, Kristien Peeters) en Bombastic des Séquoïas Z (v. Bamako de Muze, Odile Gierech) noteerden we een of meer nulrondes. Bij de 7- en 8-jarigen sprong Jens Nijs zich in de prijzen met Olympic van het Merrethof (v. Kasanova de la Pomme).

In Abu Dhabi tot slot, was Ramzy Hamad Al Duhami succesvol in de rubrieken voor jonge paarden met Quantum Leap, een zoon van Bamako de Muze.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top