Loading...
PAVO HENGSTENCOMPETITIE - 5e MANCHE - Gesves

Nieuws

PAVO HENGSTENCOMPETITIE - 5e MANCHE - Gesves
 Eens te meer werd de enige Waalse manche van de PAVO Wintercompetitie voor goedgekeurde hengsten georganiseerd in kader van de sBs International Selection Show te Gesves.Vanaf  14 uur kwamen een 100-tal hengsten van 4, 5, 6 en 7 jaar aan de start .

In de reeks 4-jarigen, telde men vandaag 17 clear rounds. Onder hen vinden we Karline De Brabander met L'Hermes de Muze die voor de 5e opeenvolgende maal foutloos was en dus kanshebber is voor de overwining in het eindklassement. Ook met Lector v/d Bisschop was Karline vandaag foutloos en blijft ze na 4 foutloze parcours  bij het groepje die 1e ex-aequo staan in het voorlopige eindklassement. Walter Lelie en Leipheimer van 't Verahof waren vandaag voor de 4e maal foutloos. Met Gino H kreeg Walter een jammerlijke fout op de laatste hindernis, maar blijft ook hij  op 4x foutloos staan en vergezelt hij, zowel met Gino als met Leipheimer, Karline in het groepje van de voorlopige leiders.

In de reeks 5-jarigen, waren er vandaag 18 clear rounds. Walter Lelie en Kasanova de la Pomme waren vandaag foutloos.Kurt De Clercq (Kentucky van 't Ruytershof) en Walter Lelie (El Torreo de Muze) kregen 4 punten.

In de reeks voor 6-jarige paarden kreeg Jimmy Vermeulen 1 fout met Denzel van 't Meulenhof.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top