Obama fenomenaal in Opglabbeek

Nieuws

Obama fenomenaal in Opglabbeek

Met twee zeges (1.45m-1.50m) en een vierde plaats (1.50m) gooiden Thibault Philippaerts en Obama de la Linière hoge ogen op het CSI4* in Opglabbeek afgelopen weekend. In het zadel van Le Blue Diamond van ’t Ruytershof werd Thibault ook nog zesde in de GP.

Verder noteerden we een vijfde plek voor Neri Pieraccini en Orleans van de Kruishoeve (v. Fantomas de Muze). Jules Van Hoydonck en Elize Z (v. Elvis Ter Putte) werden eerste en tweede in twee rubrieken 1.40m. Een vierde plaats op niveau 1.40m was het resultaat voor Cyril Cools en Falko Ste Hermelle (v. Vigo d’Arsouilles).

Deauville

Lord de Muze (v. Nabab de Rêve), halfbroer van Lector en Fantomas, was de beste in de GP4* van Deauville onder Mathieu Billot. Pedro Veniss eindigde vijfde in deze proef (en derde in een rubriek 1.50m) met Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve), vlak voor Alexa Ferrer en Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve).

Valkenswaard

In de GP4* van Valkenswaard ging de overwinning naar Gerben Morsink op Navarone Z (v. Nabab de Rêve). Eerder werd dit duo ook al derde en vierde in de twee kwalificaties. Laura Kraut eindigde als zevende in de GP met Picco Bello v/h Panishof (v. Vigo d’Arsouilles). Zowel Robert Murphy en Hulde G (v. Vigo d’Arsouilles) als Olivier Philippaerts en Poppemieke JW van de Moerhoeve (v. Vigo d’Arsouilles) waren de besten in een 1.50m-proef. Nerio de la Haute Bruyères (v. Elvis Ter Putte) snelde naar een vijfde plaats over 1.45m met Vani Khosla.

In de tweesterrenrubrieken was Gianni Govoni goed voor een tweede plaats op niveau 1.45m met Only Special van Dobby-Home (v. I’m Special de Muze). De jeugdrubrieken leverden winst op voor Cassidy Rein en Habab-W (v. Nabab de Rêve) in de GP over 1.50m, net als enkele ereplaatsen in de andere rubrieken. Nikita Cheung sloot aan op de tweede plaats in de GP met Noberlina vd Laarseheide Z (v. Nabab de Rêve).

Samorin

Alessandra Reich en Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof) eindigden achtste in de GP4* van Samorin. Eveneens in Slovakije waren er ereplaatsen voor Daan van Geel op Kedgwick (v. Bamako de Muze) over 1.50m en Matteo Checchi op Bad Boy du Bobois (v. Nabab de Rêve) over 1.40m.

Williamsburg

De GP3* van Williamsburg leverde een vierde plek op voor Dylano van de Heide Z (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Nicholas Dello Joio. Karime Perez Nunez en Felicie de Coquerie (v. Malito de Rêve) legden beslag op plaats tien. In een 1.45m-rubriek was er een vierde plaats voor Francisco Goyoaga Mollet en PST de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) en een vijfde plek voor Jessica Mendoza op I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze).

Cervia

Paolo Adamo Zuvadelli tekende voor een vierde plaats in een 1.45m-rubriek in Cervia met SM Moses CH (v. Mosito van het Hellehof). Massimo Pacciani en Olympic Music (v. Nabab de Rêve) werden derde in een 1.40m-proef, voor Greta Lepratti en Questado van de Klunderd (v. Elvis Ter Putte).

Houten

In de GP2* van Houten tot slot, snelden Bas Moerings en Kivinia (v. I’m Special de Muze) naar de tweede plek.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top