OLYMPISCHE SPELEN LONDON - finale individueel

Nieuws

OLYMPISCHE SPELEN LONDON - finale individueel

Opnieuw was in het olympische springen een barrage noodzakelijk voor de verdeling van de medailles. Het goud stond al vast, dat was gereserveerd voor de Zwitser Steve Guerdat, de enige combinatie die de 2 moeilijke omlopen zonder fouten was doorgekomen. Om zilver en brons streden Gerco Schröder en Cian O’Connor die elk 1 punt tijdfout kregen over beide manches.

Gerco Schröder en Eurocommerce London, een zoon van Nabab de Reve uit Ta Belle van Sombeke, moesten als eerste binnen in de barrage en zetten meteen een snelle foutloze omloop neer. Cian O'Connor en Blue Loyd waren sneller maar kregen een fout op de laatste hindernis. Het zilver ging dus naar Schroder en brons naar de Ier O'Connor. Een tweede zilveren medaille dus voor Schröder en London, nadat ze eerder al zilver wisten te behalen met het Nederlandse team.

Tijdens de laatste dag van de individuele competitie kwam nog één van onze fokproducten aan de start. De vorige Olympische kampioen, Eric Lamaze, stelde zijn vertrouwen immers in Derly Chin De Muze (For Pleasure x Werly Chin de Muze - Nabab De Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top