Loading...
NIEUWS AFGELOPEN WEEKEND

Nieuws

NIEUWS AFGELOPEN WEEKEND
Go easy de Muze tweedes in de 1m50 proef in Hardelot CSI*** met Frank Schuttert. Go easy de Muze is een Vigo d'Arsouilles uit Teekiteezzie de Muze, een For Pleasure uit Narcotique de Muze II.
Ook uit Vigo d'Arsouilles, Sterrehof's Ushi, behaalt een 6e plaats in de Grote Prijs van Oliva CSI*** met Julia Kayser. Sterrehof's Ushi komt uit Baraka de Muze, een Goethe uit dezelfde Narcotique de Muze II.

Gancia de Muze, een nakomeling van Malito de Reves, finishte als derde in de 1m50 proef in Lanaken CSI*** met Niels Bruynseels na een dubbelfoutloze omloop.

De jonge Elvis ter Putte nakomeling, Evita van de Kruishove Z, behaalde een mooie 2e plaats in de finale van de 5 jarige paarden in Oliva CSI** met Ivo Biesen.

Daarnaast heeft de 11-jarige BWP hengst Filou de Muze (Stakkato x Rubens du Ri D’Asse) vorige week zijn rentree gemaakt.
Met voormalig Wereldkampioen Philippe Le Jeune in het zadel maakte hij een succesvolle terugkeer in de ring. Zo legde het duo een foutloze ronde af in de 1m30 rubriek van de nationale Groentenjumping bij Stal Ceulemans.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top