Meet the next generation - Fokkersavond

Nieuws

Meet the next generation - Fokkersavond

Datum maandag 25 april
Stallen open vanaf 18u
Aanvang voorstelling vanaf 19u
Adres: Stal de Muze - Galgstraat 17 - 9100 Sint-Niklaas

Wie zoekt die vindt… bij Stal de Muze

Nog op zoek naar de juiste hengst voor uw merrie? Duid dan 25 april met stip aan in uw agenda. Om 18u opent Stal de Muze immers de deuren van de Galgstraat nummer 17 in Sint-Niklaas voor een gezellige fokkersavond waarbij een heel aantal hengsten uit de collectie op een natuurlijke en ongedwongen manier zullen worden voorgesteld.


Het belooft een leerrijke avond te worden met een volgeboekt programma. De klemtoon ligt op onze aanstormende talenten. De kersverse BWP reservekampioen Toetankhamon de Muze zal zijn kunnen nogmaals tentoonspreiden. Hij krijgt het gezelschap van Tartufo de Muze, True Colors de la Linière en Tellini van ’t Ruytershof, allen eveneens uit onze nieuwe jaargang goedgekeurde hengsten.
Ook onze vierjarige troeven Valentino Boy, Cavalier Russe Z en Special Star de Corlato mogen niet ontbreken. Net als Quickly vd Kruishoeve, Quaprice JW en Cuba Libre de Muze staan zij te popelen om zich in de kijker te springen, voor zover dat nog nodig zou zijn.


Uiteraard tekenen onze vaste waarden Bamako de Muze, Elvis Ter Putte, Fantomas de Muze en Scendro eveneens present. Afsluiten doen we met onze GP-winnaars van het afgelopen jaar. Dan hebben we het natuurlijk over El Torreo de Muze, Kasanova de la Pomme, Lector vd Bisschop en Mosito van het Hellehof.


Niet te vergeten is uiteraard de voorstelling van H-Ekwador, voor de fokkers die alles willen combineren. Zelf heeft hij op het allerhoogste niveau gelopen in de dressuursport, maar hij is eigenlijk gefokt uit de combinatie van het beste spring-en eventingbloed. H-Ekwador lijkt dus geschikt voor elke fokker.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top