Kasanova drie keer nul in GCT/GCL

Nieuws

Kasanova drie keer nul in GCT/GCL

Wat een prestatie van Koen Vereecke en onze Kasanova de la Pomme. In de Global Champions Tour / Global Champions League van Valkenswaard lieten ze louter nulrondjes noteren. Zowel in de twee omlopen van de GCL als in de GP waren ze niet op een fout te betrappen. Het leverde hen uiteindelijk de zevende plaats op in die grote prijs. Eveneens in Valkenswaard won Jane Richard een rubriek 1.45m op Fouègo de la Closière (v. Nabab de Rêve).

Stephex Masters

Op de Stephex Masters in Wolvertem sprong Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve) naar de vierde plaats in de GP5* met Denis Lynch in het zadel. Jos Verlooy en Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) pakten het vierde prijzengeld in het 1.50m.

In de driesterrencompetitie eindigde Ioli Mytilineou vijfde in een rubriek 1.45m met Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte). Petronella Andersson en Ollister du Lys (v. Scendro) waren vierde in een andere rubriek over dezelfde hoogte. In het 1.40m pakte Ludo Philippaerts nog een mooie klassering met onze hengst Obama de la Linière (v. Marius Claudius). Ook in de GP2* kwam er een topresultaat uit de bus. Jan Vermeiren eindigde vierde met Oakley van Dorperheide (v. Elvis Ter Putte).

Valence

Plato de Muze Z (v. Plot Blue) imponeerde met winst in de GP3* van Valence met Constant Van Paesschen. Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) stond op drie onder Philippe Rozier. In een proef 1.50m pakte Alessandra Reich de vijfde plaats op Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Benoit Cernin en Dynamite du Miral (v. Nabab de Rêve) scoorden een tweede plaats in de GP2* van Valence. Dit duo klasseerde zich ook in het 1.45m. Carlos Lopez Lizarazo en Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) tekenden voor een derde plaats in een rubriek 1.40m.

Ottawa

Op het vijfsterrenconcours in Ottawa sprong Namaste van het Eyckeveld (v. Elvis Ter Putte) zich in de kijker met Shane Sweetnam. Ze eindigden negende in de GP.

Veulenprijskamp

Op de veulenprijskamp van BWP Gewest Sint-Niklaas werd Whoopy van Daknam (v. Cavalier Russe Z, f: Sebastien Caeldries) uitgeroepen tot winnares in reeks van de jonge vrouwelijke springveulens. In de reeks voor oudere vrouwelijke springveulens was er een vijfde plaats voor Wagga Wagga Ter Doorn (v. Kasanova de la Pomme, f: Brits’ Stables BVBA).

Kasanova de la Pomme tekende ook voor het vaderschap van Winston de Haquet (f: Kris De Brauwer) die vierde eindigde bij de oudere mannelijke springveulens. In de reeks voor jonge mannelijke springveulens liep Wickie Wicke (v. Bamako de Muze, f: Pieter Wicke) naar de tweede plaats.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top