Kampioenschap HROV Jonge paarden

Nieuws

Kampioenschap HROV Jonge paarden
Dit weekend vond het HROV kampioenschap jonge paarden plaats in Moerzeke.  Het talrijk opgekomen publiek kon genieten van mooie sport en dit onder een blakende zon.

Bij de 4-jarige paarden eindigden 9 paarden ex-aequo op de 1e plaats en zij werden dan ook bekroond met de titel 'ELITE 4-jarige paarden". Onder hen vinden we Darcotique van het Meulenhof, een nakomeling van Narcotique de Muze IV en Marius Claudus, en tevens volle zus van de goedgekeurde dekhengst Denzel van het Meulenhof. Ook Dylan De Rycke met Jelena de Muze (Tornado  x Eureka van t Roosakker) behoorde tot het groepje van de winnnaars.

Bij de 5-jarige paarden maakten uiteindelijk 16 combinaties geen enkele fout over de 2 dagen en zij mochten dan ook terug komen voor de barrage. De overwinning ging naar Steven Van Meersche met de Flipper, voor Jimmy Vermeulen met Imagine de Muze (Nabab de Reve x Chin Chin) en Bert Vandenbranden met Inka's Tina van het Ruyttershof. Karline De Brabander en Il est Beau de Muze (Shindler de Muze x Walnut de Muze) eindigden knap 4e in dit kampioenschap.

Bij de 6-jarige paarden ging de overwinning naar Astrid Rooms (Hilfiger van 't Paradijs) voor Thomas De Wit (Benifica van Vlieringen) en Valentijn De Bock met Homer de Reve (V: Nabab de Reve)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top