Jonge talenten stelen de show

Nieuws

Jonge talenten stelen de show

Voor de tweede week op rij schittert de pas negenjarige Olga van de Kruishoeve (v. El Torreo de Muze) in dit nieuwsbulletin. Afgelopen weekend won ze een rubriek 1.55m met Simon Delestre tijdens de wereldbekermanche in het Italiaanse Verona. In diezelfde proef stond Peder Fredricson op plaats drie in het zadel van Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Eveneens in Verona wonnen Hoover (v. Clinton) en Julien Epaillard een 1.50m-rubriek. Voor de achtjarige Poppemieke JW van de Moerhoeve (v. Vigo d’Arsouilles) was er een vierde plaats op dezelfde hoogte onder Olivier Philippaerts. Martin Fuchs en Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) snelden naar een zege in het 1.45m.

Lier

Bernardo Alves en Mosito van het Hellehof toonden hun goede vorm afgelopen weekend. Ze werden vierde in een rankingproef in het Azelhof.

Toronto

Een van de andere rijzende talenten in de springsport is I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze), die met Jessica Mendoza duchtig aan de weg timmert. In Toronto werden ze tweede in de wereldbekermanche. Ook Amy Millar en de negenjarige GCS Athena (v. Vigo d’Arsouilles) toonden uit het juiste hout gesneden te zijn. In twee 1.50m-rubrieken werden ze eerste en vierde.

Maastricht

In Maastricht snelde de achtjarige Pretty Woman van ’t Paradijs (v. Vigo d’Arsouilles) naar plaats drie in een 1.50m-proef met Willem Greve. Robert Murphy en Hulde G (v. Vigo d’Arsouilles) werden eerste en tweede in het 1.45m.

Oliva

Koen en Istina Esqui (v. I’m Special de Muze) werden tweede en vijfde in het 1.40m. Andres en Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) werden tweede in een rankingproef, met Koen en Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) op plaats zes. In het zadel van Negredo de Muze (v. Elvis Ter Putte) werd Koen ook nog tweede over 1.40m.

In de GP grepen Donald Whitaker en Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte) de tweede plaats. Karel Cox en de achtjarige Viva La Vida Z (v. Vigo d’Arsouilles) werden zesde nadat ze ook al derde werden in een 1.45m-rubriek.

Monterrey La Silla

In Monterrey schitterden Erynn Ballard en Libido van ’t Hofken (v. Nabab de Rêve) met een tweede plek in de GP5* en een vierde plek in een 1.55m-rubriek. De negenjarige H5 Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme) stond op plaats vier in de GP onder Eduardo Pereira de Menezes. In de tweesterrenrubrieken greep Valeria De León González plaats vijf in het zadel van Lirenco van ’t Kieveld (v. Vigo d’Arsouilles) over 1.40m.

Vilamoura

Duarte Seabra en Van Halen Z (v. Vigo d’Arsouilles) wonnen een proef 1.45m in Vilamoura. In een 1.40m-rubriek werden Nico Lupino en Next Twist van ’t Ruytershof (v. Gemini xx) tweede. Valentine Petit-Jean en Patchouli de Muze Z (v. Ponsee V) stonden op plek vijf.

Overige

In het Franse Villers-Vicomte stonden Benjamin Hedin en Funky Boy Des Reves (v. Vigo d’Arsouilles) in de spotlights met een vijfde plek in een 1.45m-rubriek.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top