Loading...
Geslaagde editie Belgian Youngster Trials

Nieuws

Geslaagde editie Belgian Youngster Trials

Veel belangstelling en veel kwaliteit op de Belgian Youngster Trials afgelopen maandag (1 november). Ook onze fokproducten en de nakomelingen van onze hengsten lieten zich prima zien.

In de reeks voor driejarige merries, hengsten en ruinen sprong Shinning Call de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) naar de derde plaats. Shinning Call is een dochter van First Call de Muze (v. For Pleasure) en gaat terug op Ratina Gamma Z.

In de reeks voor tweejarige hengsten sprong Lascar Proosthof Z zich in de kijker. Lascar is een zoon van Lector vd Bisschop. Hij eindigde op de tiende plaats. Bij de tweejarige merries en ruinen tot slot, de meest omvangrijke reeks met ruim 80 deelnemers, was er een tiende plaats voor Team Spirit van ’t Meulenhof (v. Eames de Hus). Ook Tahiti van ’t Klavertje Vier (v. Lector vd Bisschop), Titus van het Bekelhof (v. Cuba Libre de Muze Z) en Tsarine-P van ’t Hemelszoet (v. Eames de Hus) konden zich klasseren.

Lyon

Op het CSI5* in Lyon realiseerde Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) een vijfde plaats in een proef 1.50m onder Gudrun Patteet. In de tweesterrencompetitie was er een derde plaats voor Romain Dreyfus en Fernando van het Posthuis (v. Nabab de Rêve).

Opglabbeek

De nafok van Nabab de Rêve was onverslaanbaar in de GP3* van Opglabbeek en bezetten de eerste twee plaatsen. Nababette Z werd door Charlotte Bettendorf naar de zege gepiloteerd. Frank Schuttert en Kinky Boy van het Gildenhof moesten tevreden zijn met de tweede plaats. Nog in Opglabbeek stuurde Ibrahim Hani Bisharat Next-Pimpie (v. Nabab de Rêve) naar de vijfde plaats in een proef 1.45m.

Overige

James Wilson en Imagine de Muze (v. Nabab de Rêve) sprongen naar de tweede plaats in een rubriek 1.50m in Vilamoura. Jane Richard Philips en Victorio des Grez (v. Nabab de Rêve) wonnen dan weer de GP2* van San Giovanni in Marignano. Voor Koen Vereecke en L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) was er een zesde plaats in de GP2* van Oliva en op het jeugdconcours in Kronenberg eindigde Bruno Martins Costa op plaats drie in een proef 1.45m met Bailarinna (v. Filou de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top