Fantomas levert winnaar in Basel

Nieuws

Fantomas levert winnaar in Basel

Kenia

Jane Richard Philips lijkt een nieuwe topper in wording onder het zadel te hebben in de tienjarige merrie Kenia van ’t Laerhof (v. Fantomas de Muze). Het duo won een rubriek 1.45m tijdens de wereldbekermanche in het Zwitserse Basel.

London

Glock’s London (ex-Carembar de Muze, v. Nabab de Rêve) bevestigt dan weer steeds meer zijn status als topvererver in wording. In Neustadt-Dosse sprong Harm Lahde met Oak Grove’s Laith naar een derde plaats in de GP. Fil a Fil eindigde op vijf in een proef 1.40m in Zuidbroek met Monique van den Broek.

Iceman

Iceman de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) trekt de goede lijn van vorig jaar gewoon door. Met Schuyler Riley pakte hij een vierde plaats in de GP van de eerste week van het Wellington Equestrian Festival. Lillie Keenan en Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) stonden op negen in diezelfde GP.

Farfelu

Op de K+K Cup in het Duitse Münster verzorgde Glosokka de show door met Frederik Knorren vierde te eindigen in de finale van de Youngster Tour. Glosokka stamt af van Farfelu de Muze.

Kalvarie

In het Franse Villeneuve-Loubet tot slot, pakte Andrea Herck een vijfde plaats met Kalvarie van de Zelm (v. Nabab de Rêve) in een rubriek 1.45m.

BWP

Komende week staat in het teken van de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring. Stal de Muze zal naar goede gewoonte weer met een aantal jonge hengsten aanwezig zijn. Ook de hengstencompetitie op zaterdag is een aanrader om onze jonge hengsten aan het werk te zien onder het zadel. Als klap op de vuurpijl ontvangen onze hengsten Bamako de Muze (Ambassadeur), Kasanova de la Pomme (Elitehengst), Mithras de Regor (Elitehengst) en Kaiser van het Lambroeck (Elitehengst) een prestigieuze onderscheiding. Kom gerust langs!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top