FINALE PAVO HENGSTENCOMPETITIE NEEROETEREN

Nieuws

FINALE PAVO HENGSTENCOMPETITIE NEEROETEREN
Na 4 manches werden gisterenavond de finale finales van de Pavo hengstencompetitie in de Warre in Neeroeteren afgewerkt. Ook deze maal lieten de hengsten van Stal de Muze zich op geen enkele fout betrappen.

Bij de 4-jarige hengsten bleven er uiteindeljk 7 eindwinnaars over die over 5 omlopen telkens foutloos wisten te blijven. Kurt De Clercq en Denzel van het Meulenhof (Marius Claudus x Narcotique IV de Muze) behoorde tot dit groepje.

De reeks voor 5-jarige hengsten werd afgewerkt met een afzonderlijke barrage voor diegene die over alle manches foutloos waren. 6 combinaties wisten zich hiervoor te plaatsen waaronder ook Kurt De Clercq met I'm Special de Muze (Emerald van 't Ruytershof x Walnut de Muze). De hengst was ook nu opnieuw foutloos wat een knappe 4e plaats opleverde.

Voor de finale van de 6-jarige paarden werd er meteen een barrage afgewerkt nadat elke combinatie zijn parcours had afgewerkt. Kurt De Clercq en Hos d'O (Dollar de la Pierre x Cumano) waren dubbel foutloos en eindigden .... in de proef. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top